Katten Milo er sød og kærlig, lige indtil... Dens skizofreni har taget Internettet med storm

Kæledyr

02/08/2023

Foto: TiKTok
Foto: TiKTok

Skrevet af Magnus Møller

Katten Milo er egentlig en rigtig sød kat, men den har en skyggeside...

Hvis du er en katteelsker og bruger af TikTok, har du sandsynligvis stødt på den virale video af Milo, den amerikanske huskat, der har taget internettet med storm.

Videoen, der er blevet set millioner af gange, viser Milo i to meget forskellige situationer, der har fået folk til at grine over hele verden.

I den første del af videoen ser vi Milo i sit hjem, hvor han kærligt gnider sig op ad sin ejer, Colleen. Han ser ud til at være den mest kærlige og blide kat, man kunne forestille sig. Men så skifter scenen, og vi ser en helt anden side af Milo.

Vi befinder os nu hos dyrlægen, hvor Milo skal have en injektion. Det er her, at den ellers så søde og kærlige kat viser sin anden side.

Milo er tydeligvis ikke glad for situationen, og det bliver hurtigt klart, at han ikke har tænkt sig at tage injektionen liggende ned. Han viser tænder, vrider sig fri af dyrlægens greb og lander på gulvet, hvorefter han hurtigt gemmer sig under den nærmeste stol.

Denne pludselige forvandling fra kærlig kat til vild kriger har fået folk til at grine over hele verden.

Videoen er blevet liket af over 570.000 brugere på TikTok.

Colleen har siden fortalt Newsweek, at Milo normalt er en meget sød og genert kat. Men hvis man fanger ham på det forkerte tidspunkt, kan han blive meget vred.

Hun fortæller også, at Milo ikke er særlig venlig over for andre dyr. Han hvæser ad enhver kat eller hund, der kommer i nærheden af ham.

Selvom Milo måske ikke er alles darling, har hans skizofrene opførsel fået folk til at grine. Og i en tid, hvor verden kan virke lidt grå og trist, er det rart at have noget at grine af, selvom det bare er en kat, der ikke kan lide at gå til dyrlægen. Så tak, Milo, for at bringe et smil på vores ansigter!