Mand friede til kæreste på rådhuset: Derfor gjorde han det

Generelle nyheder

06/04/2023

Foto: Tom Lamb
Foto: Tom Lamb

Skrevet af Emil B.

Folk er kreative, når de skal fri til deres kærester. Men nogen tager alligevel kagen. Og i det her tilfælde valgte manden af alle steder at fri til sin kæreste på rådhuset.

Livs rundvisning på rådhuset

Tom Lamb har beskrevet, hvordan han tog på en rundvisning sammen med sin kæreste. Og det var her, at hans kæreste fik sig en gevaldig overraskelse.

Forinden havde de valgt at tage en dagstur til London. Med sig havde han en platinring som han måske/måske ikke ville tage frem.

"Oprindeligt troede jeg, at jeg ville gøre det i Underhuset," siger han og tilføjer: "Og så gik vi ind for at se, men de var i gang med budgetdebatten. Jeg tænkte, problemet er, at hvis vi gør det nu, bliver vi bedt om at gå. Da jeg faldt på knæ, havde salen været fuld af parlamentsmedlemmer, der gik i gang med deres sager. Jeg troede, det var nu eller aldrig. "

Og hvad sagde hun så: "Man hører rædselshistorier om folk, der siger nej, men hun accepterede heldigvis."

Kæreste havde ingen anelse om det

Kæresten Craig-Tyler blev også stærkt overrasket over hendes kærestes pludslige holdning: "Jeg havde bogstaveligt talt ingen anelse om, at han ville gøre det, eller at han havde købt en ring. Vi elsker at tage ned til London. Det er vores ting at gøre som et par. Vi havde det så dejligt, da vi gik rundt i parlamentet. Pludselig var han nede på et knæ. Det var bare dejligt. Jeg kunne ikke tro det, og jeg kunne ikke lade være med at smile."

Bagefter festede parret i en af ​​Underhusets spisestuer, hvor de fik foræret en flaske champagne. Tom Lamb fortæller, hvordan: "Jacob Rees Mogg sad sammen med os, og alle lykønskede os og sagde 'Vi har aldrig haft en forlovelse i House of Westminster før. Vi havde en lille smule House of Commons champagne, som vi bragte tilbage som en souvenir."