Donald Trump beder Putin om hjælp

Generelle nyheder

30/03/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Den tidligere amerikanske præsident, Donald Trump, beder Putin om hjælp.

I et nyt interview, der blev frigivet tirsdag, har USA's tidligere præsident, Donald Trump, bedt den russiske præsident, Vladimir Putin, om at frigive skadelig inforation om Biden-familien. Det skriver CNN.

Det er det seneste eksempel på Trumps velvilje til at anmode om og omfavne indenrigspolitisk hjælp fra fremmede magter. Og han sætter tilsyneladende ikke grænsen ved Putin, selvom han udkæmper en blodig krig mod Ukraine.

I et interview med JustTheNews fremsatte Donald Trump en påstand om Hunter Bidens forretningsforbindelser i Rusland. Han bad i denne forbindelse Putin om at frigive de informationer, han måtte have om dette.

Det er dog ikke blevet bekræftet, at der rent faktisk findes sådant materiale, eller om Kreml har adgang til dette.

"Jeg ville tro, at Putin ville kende svaret på det," sagde Trump med henvisning til Hunter Bidens potentielle forretninger i Rusland.

"Jeg synes, han skal frigive det. Jeg synes, vi burde kende svaret," sagde han også.

Det er tidligere kommet frem, at Hunter Biden er blevet betalt en pæn sum penge for konsulentarbejde, han udførte i lande såsom Ukraine og Kina, mens hans far, Joe Biden, var vicepræsident.

Det amerikanske justitsministerium er i gang med en strafferetlig efterforskning af disse transaktioner, da han er under mistanke for potentiel økonomisk kriminalitet.

Der er dog ikke blevet præsenteret beviser, der skulle understøtte Donald Trumps påstande om, at Biden skulle være engageret i korruption eller at have påvirket amerikansk politik for personlig vinding. Desuden er præsidenten ikke impliceret i efterforskningen.

Hunter Biden har nægtet at have begået noget ulovligt og siger, at han vil blive frikendt, når efterforskningen er overstået.