DMI: Nu kommer frosten

Generelle nyheder

18/10/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Selvom der vil være solrigt vejr de kommende dage, så kommer det også til at blive rigtig koldt.

Vi er over halvvejs gennem efteråret 2022 og der resterer dermed ikke længe til, at vi tager hul på den første vintermåned.

Inden vi kommer så langt, får vi alligevel en forsmag på lidt vinterligt vejr, da temperaturen kommer til at ligge i den lave ende.

Ifølge DMIs syvdøgnsprognose så vil der nogle steder i landet komme frost i løbet af denne uge, og faktisk kan temperaturen ryge helt ned i -3 grader.

Ned til -3 grader

Kuldegraderne kan komme natten til torsdag, hvor DMI lige nu melder ud, at der flere steder i landet ventes 1 til 6 graders varme, men lokalt kan der også komme til at være ned mellem 0 til -3 graders frost.

Heldigvis så er det korvarigt, for allerede natten til fredag ventes der at være mellem 5 og 10 graders varme, mens den stiger til mellem 6 og 11 graders varme natten til lørdag.

Tørt og solrigt

Vi har ikke være beriget med meget sol i løbet af den seneste tid, men heldigvis vil der komme sol i denne uge.

Tirsdag ventes lidt eller nogen sol og mest tørt vejr, og det samme er tilfældigt onsdag, hvor der dog i perioder kan blive skyet eller tåget.

Torsdag vil der være tågebanker først på dagen, men senere en del sol.

Fredag bliver en ret kedelig affære, da der ventes skyet og regnfuldt vejr først på dag, og i løbet af natten vil det også regne.

Weekenden ventes at byde på regnfuldt og skyet vejr, med temperatur omkring 10 til 15 grader.