Ambulance skabte sin egen efterspørgsel

Generelle nyheder

08/12/2022

Foto: Reddit @u/staima_nemanista
Foto: Reddit @u/staima_nemanista

Skrevet af Emil B.

Når man ser en ambulance, bliver man ofte bekræftet i, at man nok skal blive reddet. Men ikke denne her gang. Denne gang var ambulanceførerne ikke opmærksomme og bakkede desværre en person over.

Bakker mand ned

I videon, der lige nu florerer på internettet, ser vi en mand komme gående ad en gade. Bag ham kører en ambulance med udrykning.

De har tydeligvis ikke opdaget manden, da den pludselig kører ind i ham. Han ryger direkte ind under ambulancen og ligger derinde, da ambulancen holder stille, og personalet går ud af bilen.

Tager det helt roligt

En kvinde går om bag bilen på vej ind i et lejlighedsbyggeri, da hun pludselig får øje på noget bagved bilen. Hun kigger undrende på synet, helt uden panik.

Derefter går hun hen til de andre ambulanceførere og informerer dem om hændelsen. De går også stille hen bag ambulancen og kigger ind under den.

Endelig efter en håndfuld sekunder går de så hen under bilen og trækker manden ud, hvorefter en tredje ambulancefører kører et stykke væk fra stedet.

To af ambulanceførerne tilser manden, der heldigvis virker som om, han ikke er kommet for voldsomt til skade.

Video: Reddit @u/staima_nemanista

Brugerne undrer sig over ambulanceførernes reaktioner

I kommentarsporet under videoen synes folk tydeligvis, at situationen er helt grotesk, og særlig reddernes helt rolige reaktion på hændelsen.

De imiterer reddernes reaktioner: "Hr? Hvad laver du under ambulancen?” siger en. Og en anden tilføjer griber bolden og uddyber: "Sir, du kan ikke blive der! Det her er et udrykningskøretøj. Du skal ligge et andet sted."

En tredje person siger: "Vil du have en ambulance, sir?"

I en af kommentarerne forklarer en dog, hvorfor de reagerer, som de reagerer: "Standardprotokol i nødsituationer er aldrig hastværk. At løbe dertil ville i bedste fald have sparet dem et enkelt sekund, men at handle, før du vurderer situationen, kan være farligt."