19 millioner til heldig midtjyde

Generelle nyheder

17/4/22 | 06:12

Skrevet af Redaktionen

Førstepræmiepuljen i Lotto er steget og steget de sidste par uger, men nu blev det endelig tid til at finde en vinder.

Det eneste der skulle til for at snuppe den helt store pulje på 19 millioner kroner, det var syv rigtige tal. Det fandt en midtjyde ud af på den rigtig gode måde. 

Den heldige midtjyde købte nemlig en kupon med akkurat de tal hos vores forhandler Føtex Ikast i Ikast-Brande Kommune. Vi skal helt tilbage til 2020, for at finde en tidligere vinder fra samme kommune, som dengang vandt Millionærgarantien i Lotto. Den heldige vinder kan dermed nyde det foråret med svimlende 19 millioner skattefri kroner på kontoen. 

Faktisk blev det til hele tre nye millionærer ved lørdagens Lotto trækning. For vanen tro skal der findes to vindere af Millionærgarantien, når der hver lørdag bliver trukket lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker.

Den ene vinder af Millionærgarantien havde købt sin kupon hos Meny Hjørring i Hjørring Kommune, mens den anden vinder spillede med online fra Bornholm. 

Det bliver spændende at se, om weekendens tre vinderkommuner får flere nye millionærer i år. Sidste år fik Bornholm to nye millionær, mens Hjørring Kommune kunne bryste sig med hele fire. 

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men vi ønsker dem et stort tillykke.