At lave frokost til dine børn hver morgen kan være en rigtig opgave, så hvis der var en hurtigere måde at pakke en madpakke på, inden de tog dem i skole, ville de fleste af os hoppe på chancen for at gøre brug af den.
Det skriver Mirror
Og som det viser sig, kan en kyndig mor måske bare have fundet en "game-changing" måde at fremskynde processen på - men ikke alle er overbevist.
Sandwiches til to uger
Samantha Lee Woods fra Australien indrømmede, at hun laver sine børns sandwich i løs vægt og opbevarer dem i sin fryser og tager en sandwich ud hver dag til hver af sine fem børn, så den er optøet ved frokosttid.
Hun laver sandwichene i partier, der varer to uger, og så skal hun kun hver morgen tage de færdiglavede sandwich ud af fryseren.
I en video på sin @tidy_tired_treasured-konto på TikTok lagde hun en video op hvor hun forklarede sin proces.
"Så det er sådan, jeg laver to ugers sandwich i forvejen til mine børns madpakker. Jeg fryser dem, og de optøs altid smukt, som om de var lavet af friske brød, og mine børn har aldrig brokket sig en eneste gang. Ikke over sandwichene i hvert fald." fortæller hun og fortsætter:
"Jeg lægger det hele ud, jeg ved præcis, hvor mange sandwich jeg skal bruge i de fjorten dage til hvert barn. De har ikke bare en sandwich hver eneste dag. Jeg har et hovedmåltid menupunkt til deres madpakker, og det er skrevet på et stykke papir inde i mit spisekammer, så jeg ved, hvor mange Vegemite-sandwich, hvor mange peanutbutter-sandwicher og hvor mange kyllingesandwicher jeg skal bruge, for at hvert barn kan holde til os i løbet af fjorten dage.
Spare både tid og penge
Metoden med at fryse sandwichesne ned har gjort det hele meget nemmere for Samantha.
"Jeg kan rigtig godt lide at gøre det på denne måde, for før jeg begyndte at gøre det på denne måde, ville jeg altid opdage, at jeg skulle lave sandwich, og jeg havde aldrig frisk nok brød. Så skulle jeg ud i butikkerne for at hente brødet og jeg skulle skaffe penge, og det var bare et rigtig bøvl," fortæller hun og fortsætter:
"For ikke at nævne, at jeg skulle igennem hele processen med at lave sandwich i hver smag, for at mine børn kunne pakke madpakker. På denne måde er det hele gjort før tid. Det kan tage mig omkring 20 minutter at gøre dette, men det sparer mig så meget tid og så mange penge, når det kommer til at pakke deres madpakker til dagligt. Det er bestemt det værd. "
Når alle sandwichene er lavet, pakker Samantha dem ind i husholdningsfilm og sætter en etiket på hver sandwich med hendes børns navne på, så hun ved, hvem den tilhører.
Så stikker hun dem i fryseren til opbevaring, indtil hun skal bruge dem.
I billedteksten til sit indlæg skrev hun: "At lave sandwich i forvejen er en GAME CHANGER. Det sparer både tid og penge. Jeg brugte 3,5 brød og det kostede mig omkring 13 $ (87 kroner) (jeg køber mest lækkert bagebrød, da det fryser og optøs så lækkert). Jeg skal ikke købe brød igen i fjorten dage nu, fordi jeg bager rundstykker resten af tiden."
En genial idé
Kommentarerne til videoen er dog blevet delt, da nogle var enige om, at hendes tidsbesparende teknik er genial, var andre overbeviste om, at sandwichene ville blive bløde, når de er optøet.
En person argumenterede: "Min mor plejede at gøre dette, det traumatiserede os absolut. Om sommeren ville brødet være gennemblødt af kondensvandet i posen, og om vinteren [ville det være] frosset i midten,"
En anden sagde: " Jeg kan ikke fordrage frosset brød. Mine forældre gjorde dette, og jeg græmmer stadig, når jeg ser brød komme i en fryser. Kan ikke smage det, siger du ... åh ja, det kan du!"
Men blandt dem, der elskede ideen, skrev en kommentator:
"Hvis det virker, virker det. Tidsbesparende!",
En anden sagde: "Min mor gjorde det samme, da jeg var barn! Ved frokosttid ville du aldrig vide det nogensinde var frosset,"
og en tredje kimede ind for at sige: "Jeg synes, det er en genial idé."