Gav graviditethed på helt unik måde: "Han fik store øjne"

Forbrug

11/05/2023

Foto: TikTok @jasminechiswell
Foto: TikTok @jasminechiswell

Skrevet af Emil B.

Et viralt klip går internettet over af en kvinde, der gemmer sin positive graviditetstest inde i en isbøtte. Og det har gjort TikTok-seerne forfærdede.

Iskage med ekstra overraskelse

Jasmine Chiswell, der bor i Los Angeles, viste sin helt unikke graviditetsafsløring på TikTok, efter hendes test kom tilbage positiv.

Klippet viser hende forberede sundaen, mens der står en billedtekst på skærmen: "Den sødeste, men måske den mest grove graviditetsoverraskelse." Hun putter både snittede jordbær, chokoladeknapper og is, før hun putter graviditetstesten i midten af den.

Hun giver den så til sin partner og siger: "Det er ekstra sødt, og jeg har lagt en fin lille ekstra overraskelse til dig," fortæller Jasmine til sin partner. Til det siger han: "Det gør, at jeg ikke vil spise det, hvad fanden er der derinde?"

Ikke desto mindre begynder han at grave mistænkeligt i den lækre is og råber, at han er bange lige før, han får øje på det fremmede objekt.

"Hvad fanden er det her?" råber han og trækker den pindlignende genstand ud af glasset og tørrer den resterende creme af med munden. Og så opdager han det.

Så snart han indser, at han holder en graviditetstest, begynder han ryste hovedet, men bryder til sidst ud i et smil og siger: "Jamen, du er da gravid."

Folk i kommentarsporet

Det virale klip har fået mere end 8,5 millioner visninger på kun fire dage – og mange seere deler deres bekymringer om Mavericks velfærd.

"Tillykke, men hvorfor i hans mad?" spurgte en forvirret seer, mens en anden påpegede: "Ville i det mindste have pakket den ind i husholdningsfilm for at beskytte isen."

"Sjovt! Men jeg tror, ​​min mand ville være sur – jeg kunne bare ikke," sagde en anden.

Længere nede i kommentarerne påpegede en kommentator, at Jasmine selv havde indrømmet, at pranken var falsk og forklarede "Hun sagde i en kommentar, at det var en ny, hun trak stregen på. Det er IKKE en BRUGT."