Tiltalt: Skød hundehvalp i hovedet

112

01/3/22 | 19:20

Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

En 21-årig mand tiltales for at have skudt en hundehvalp i hovedet

Aflivet med skud i hovedet

Onsdag d. 2 marts sætter en 21-årig mand sig på anklagebænken i Aalborg. 

Det skriver tv2nord

En af de ting han er tiltalt for er, at have skudt en hundehvalp i hovedet med et oversavet jagtgevær. Den meget voldsomme aflivning skulle have fundet sted den 6. november sidste år i Nibe omkring klokken 01.30 om natten.  

Det er dog ikke kun den grove aflivning, der skal tages stilling til når manden sætter sig på anklagebænken i morgen.

Begav sig rundt med jagtgevær

Den unge mand er også tiltalt for at have været i besiddelse af det oversavede jagtgevær, som han brugte til den brutale aflivning. Det skulle han have været i tiden fra aflivningen og ind til den 20. november 2021. Altså en periode på 14 dage.

I den periode skulle han både have opbevaret geværet på en adresse i Nibe og transporteret det med sig rundt i Nibe-området.

Machete og promillekørsel uden kørekort

Anklageskriftet beskriver også, at den 21-årige mand havde en ulovlig machete i sin besiddelse, da han blev pågrebet i november 2021.

Udover besiddelse af en ulovlig machete er manden også tiltalt for et enkelt tilfælde af promillekørsel samt at have kørt bil uden først at have erhvervet sig et kørekort.

Siden pågribelsen har den unge mand siddet varetægtsfængslet, og det vides ikke før sagens start, hvordan den 21-årige forholder sig til anklagerne.