Blev stoppet efter vanvidskørsel: Forsøgte at tage betjents pistol

112

31/10/2022

Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

Skrevet af Redaktionen

Søndag eftermiddag kørte en 21-årig mand meget hasarderet. Det resulterede i, at han var skyld i to færdselsuheld. Det blev dog ikke bedre, da politiet endelig stoppede ham.

For da politiet fik fat i vanvidsbilisten, gik det helt over gevind, da manden forsøgte at få fat i den ene betjents skydevåben.

Det skriver Presse-fotos.dk.

“Manden kørte hasarderet i Alsgade i Sønderborg, hvor han påkørte to biler. Han påkørte undervejs også to vejtavler. Vi betragter hans kørsel som vanvidskørsel, og vi vil beslaglægge bilen,” fortæller Erik Lindholdt, der er vagthavende ved Syd- og Sønderjylland Politi til presse-fotos.dk

Da politiet stopper ham, forsøger han at tage den ene betjents tjenestevåben. Det bevirkede, at den ene betjent kom lettere til skade under anholdelsen.

Derfor bliver manden foruden vanvidskørsel også sigtet efter den paragraf, der omhandler vold eller trusler mod tjenestemand i funktion.

Politiet fortæller, at de allerede har vidneforklaringer, men at borgere, der har set noget, gerne må henvende sig til politiet.