30-årig blev stoppet af politiet - da hans bolig blev ransaget, blev han anholdt

112

26/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det må siges at være et fund af de større!

Da en politipatrulje mandag aften stoppede en 30-årig mand i Viborg, regnede betjentene nok ikke med, at aftenen ville ende med et usædvanligt fund.

Det er ikke oplyst, hvorfor manden blev stoppet til at starte med, men det viste sig at være en god idé at gøre det. På mandens person fandt betjentene nemlig både kokain og hash, og det fik betjentene til også at tage et kig på mandens bolig.

Her skulle det hurtigt vise sig, at der var tale om en langt værre forbrydelse end at være i besiddelse af euforiserende stoffer, og den 30-årige mand bander nok over, at han blev stoppet til at starte med.

Kræver store, hvide næsebor

Under ransagningen af den 30-årigs bolig fandt politiet nemlig yderligere 21,2 gram hash, 3,5 gram skunk og en joint.

Men den største "gevinst" for ordensmagten må uden tvivl være de 84 gram amfetamin, der også blev fundet i boligen.

"Når man er oppe i de mængder, er det en overtrædelse af straffeloven og ikke kun lov om euforiserende stoffer. Man skal have store, hvide næsebor, hvis man selv skal kunne snøvse så meget over kort tid," siger politikommisær ved lokalpolitiet i Viborg, Peter Søndergaard, til TV MidtVest.

Det betyder også, at manden nu er blevet anholdt og sigtet for at have til hensigt at sælge stofferne.

Peter Søndergaard fortæller også til TV MidtVest, at det hører til sjældenhederne, at lokalpolitiet i den jyske by finder så store mængder amfetamin, men han vil heller ikke betegne det som en historisk begivenhed.

Det er imidlertid noget mere, end "almindelige" narkokriminelle normalt render rundt med.