En mand er chokeret efter at have set en konflikt mellem hans naboer udfolde sig gennem brugen af en seddel

Virale historier

07/09/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

I en desperat bøn om at få deres nabo til at stoppe med at bruge deres vaskemaskine kl. 4 om morgenen, hæftede en rasende nabo en besked på indgangsdøren til en lejlighedsblok, og et billede af det er gået viralt.

En mand blev forbløffet over at se en strid mellem sine naboer udfolde sig gennem brugen af en besked.

Han delte et billede online og afslørede, at en forstyrret nabo havde hæftet en seddel på indgangsdøren til lejlighedsbygningen, da de syntes at være ved at gå fra forstanden.

De bad nogen i deres lejlighedskompleks om ikke at bruge deres vaskemaskine om morgenen og sagde, at det var "uacceptabelt".

Midt om natten

Beskeden forklarede, hvordan en nabo var blevet søvnberøvet, fordi nogen vaskede deres tøj kl. 4 om morgenen.

Beskeden lød: "Kære naboer, kl. 4 om morgenen er ikke et acceptabelt tidspunkt at bruge en vaskemaskine. Jeg er blevet vækket flere gange af din vaskemaskine. Vær så venlig at stoppe! Undlad at bruge vaskemaskinen før kl. 7."

Beskeden fortsatte: "Jeg er blevet vækket alt for mange gange. Dette er meget uretfærdigt, når folk arbejder."

Manden, der stødte på beskeden, delte et billede af den på Reddit, da han var i tvivl om, hvem han skulle holde med. I billedteksten til indlægget skrev han: "Dette hang på indgangsdøren til vores lejlighedsbygning - kan ikke beslutte, hvilken side jeg er på. (Jeg er hverken naboen eller beskedens afsender)."

Mere end 1000 kommentarer

Folk strømmede til kommentarerne i hobetal, da der på tidspunktet for indlægget var over 1.000 kommentarer.

Nogle delte rimelige forklaringer på, hvorfor naboen måske kørte deres vaskemaskine hele natten.

"Har du en dagtarif og en nattarif for elektricitet? Hvis hendes nattarif starter ved midnat, som min gør, sætter hun sandsynligvis vaskemaskinen til at starte der for at spare lidt penge på strømmen (som jeg gør)," skrev en person.

En anden var enig: "Nogle energiselskaber opkræver mindre for brug uden for normal arbejdstid, så det kan være en faktor. Det er sandsynligvis nemt at løse ved at justere vaskemaskinens fødder, så den ikke larmer."

Dog støttede de fleste ikke personen, der brugte maskinen i de tidlige morgentimer. "Ingen bør have ret til at fratage en andens søvn. Folk bør ikke tage naboens parti, medmindre de har oplevet at være vågne om natten i månedsvis, fordi naboer er hensynsløse idioter," kommenterede en person.

"Når du bor i et fællesskab som en lejlighedsbygning, kan du ikke bare tænke på dig selv. Hvad du gør, kan påvirke andre, og hvad andre gør, kan også påvirke dig. Og nej, kl. 4 om morgenen er aldrig en god tid til vasketøj," sagde en anden.

En tredje tilføjede: "Jeg er 100 % på afsenders side."

Kilde: Mirror