Hvorfor bruger min kone så mange batterier? Ægtemanden får et overraskende svar

Underholdning

29/03/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mia R.

Forvirret ægtemand var forundret over konens overdrevne brug af batterier

En forvirret ægtemand tyede til internettet for at spørge, hvorfor hans kone bruger så mange batterier. Han var ikke forberedt på de nådesløse ærlige svar, han blev mødt med.

Manglende forståelse for batteriforbrug

Han kunne ikke forstå, hvad hun brugte så mange batterier til.

Der er intet mere frustrerende end at sætte sig foran fjernsynet og indse, at fjernbetjeningens batterier er løbet tør. Men for netop denne ægtemand var batterimanglen i hans eget hjem så alvorlig, at han begyndte at opbygge sit eget 'hemmelige forråd' til sin Xbox-controller.

På internettet forklarede han, hvordan hans kone bruger batterier, som om de "går af mode", og indrømmede, at han ikke kunne forestille sig, hvad hun lavede, der skulle bruge så mange.

Han delte afsløringen på den anonyme X, tidligere kendt som Twitter-siden @Fesshole, hvor han skrev: "Min kone bruger AA-batterier, som om de går af mode. Jeg har mit eget hemmelige forråd til min Xbox-controller."

Imidlertid fik hans anonyme indlæg X-brugere til at krumme tæer. Han blev oversvømmet med svar fra folk, der fortalte ham, at han skulle give sin kone lidt mere opmærksomhed i stedet for at hellige sig sin spillekonsol.

Brugere reagerer på ægtemandens bekendelse

En X-bruger skrev: "Måske hvis du ikke spillede Xbox hele tiden, ville hun ikke have brug for batterier til sin underholdning," mens en anden tilføjede: "Brug mindre tid på Xbox, og hun ville ikke have brug for dem."

En spurgte: "Hvem skal fortælle ham det?" og en anden vendte situationen og skrev: "Min mand bruger AA-batterier, som om de går af mode. Jeg har et hemmeligt forråd til mine vibratorer."

Andre tilbød nogle mere nyttige råd og anbefalede brug af genopladelige batterier, så han og hans kone ikke ville løbe tør. "De er gået af mode. I kan begge få USB-genopladelige nu," svarede en person, mens en anden sagde:

"Kan stærkt anbefale genopladelige batterier. De holder i årevis, og opladning tager kun et par timer. Vi roterer bare med 4 ekstra. Vi købte dem først i 21, og de er stadig grønne på batteritesten. Bare køb dem gradvist, som de gamle batterier dør."

Kilde: The Mirror