Kvinder lufter hemmelighed efter 20 års ægteskab: Mand overvejer nu skilsmisse

Virale historier

07/10/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En mand er blevet knust efter at have fundet ud af en skummel familiehemmelighed, der er blevet holdt skjult for ham i 20 år.

Efter 20 års ægteskab er det sidste, du ville forvente at finde ud af, en virkelig skummel hemmelighed som din anden halvdel har holdt fra dig i alle disse år, men det er den situation, en mand nu står i.

Den unavngivne mand afslørede, at han fandt ud af en hemmelighed, som hans kone og endda hans egen familie havde holdt fra ham i så lang tid, og nu overvejer han at forlade sin kone på grund af det. Han føler sig hjerteknust og føler sig "krænket" og såret af dem, der står ham nærmest.

Han tog Reddit for at lufte sin frustration over situationen: "Min kone og jeg har været gift i over 20 år. Min brors kone, min svigerinde, afslørede for nylig under en familiefrokost, at min bror havde en eller flere dates med min kone flere uger, før vi begyndte at date. Det vidste jeg aldrig."

Og han fortsatte: "De holdt det hemmeligt i alle disse år. Jeg indser, at det er en gammel historie, men vi har haft vores ægteskabsproblemer som ethvert andet par gennem årene. Jeg føler smerte, krænket og næsten irrationelt vred over, at denne 'hemmelighed' var almen viden i min familie, men jeg var uvidende. Jeg ved ikke, hvor fysisk det var, men min svigerindes antydning var, at de var intime."

Måske blev det også dråben på det hele: "Min kone og jeg sover allerede hver for sig. Jeg overvejer at afslutte det med hende på grund af dette. Jeg var en tåbe i halvdelen af mit liv over for alle, der står mig nær. Jeg føler, at de alle er røvhuller. Fra mine forældre (som sagde, at de troede, jeg vidste det) til mine søskende, der alle vidste det, vil jeg ikke have kontakt (i det mindste i et stykke tid)."

Senere tilføjede han, at da han konfronterede sin bror, indrømmede han, at de havde været intime, og at han fortrød ikke at have sagt det til ham tidligere. Hans bror delte også, at han kun lige havde fortalt sin egen kone, der var ked af nyheden, og hun ønskede at fortælle ham den hemmelighed, alle havde holdt fra ham.

En hær af Reddit-brugere var hurtige til at støtte manden, og mange fortæller ham, at han ikke er urimelig over at være vred over det. En bruger skrev: "Meget ydmygende. Du bliver nødt til at beslutte, om du kan forsøge at arbejde dig igennem dette med disse mennesker," og en anden tilføjede: "Hele familien respekterede dig ikke og fik dig til at føle dig som en tåbe. Lad dem ikke prøve at gøre dine negligere dine følelser."