Tvillingepiger døde efter dukkeleg

Udland

09/09/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

To små piger i Florida er døde efter en leg med en dukkekasse endte fatalt.

Efter et tragiske dødsfald for to fireårige tvillinger, der blev kvalt ihjel fanget inde i deres legetøjskasse med armene om hinanden, har eksperter udsendt dystre advarsler til forældre overalt.

Tragedien ramte familien på seks, efter at de fire-årige tvillinger Aurora og Kellan blev fundet døde i deres legetøjskasse, efter at de var kvalt i søvne efter at have formået at lukke sig inde i den lydtætte, lufttætte genstand.

Legesyge piger

Deres far, Don Starr, havde taget dem i seng den 25. august, mens deres mor, Sadie Myers, var på arbejde på en natholdsvagt. Han havde lagt dem i deres seng, men midt om natten var de stået op for at lege eller sove med deres udstoppede dyr, som de opbevarede i kassen - det var ikke ualmindeligt, at de stod op og legede i midt om natten, sagde Myers.

Uanset om det var fra spark eller på anden måde, lukkede låget på kassen for pigerne, fra Florida og deres ilt forsvandt hurtigt.

Det skriver Mirror.

Aurora og Kellan, eller 'Kell Kell' og 'Sissy', som de kærligt blev kaldt, blev fundet holde hinanden i kassen af ​​deres ældre bror, Axton, som råbte: "Mor, jeg fandt dem! De er så fjollede , sover bare i legetøjskassen."

To på samme tid

Men da forældrene skyndte sig ind for at tjekke dem, stod det klart, at tvillingerne faktisk ikke sov – de var døde.

Sadie gik kort efter på Facebook og skrev: "Ikke mange vil kende smerten ved at miste to børn på samme tid og miste dem på en måde, der ikke giver mening..." Hun havde været fuldstændig uvidende om, at legetøjsboksen, som var lavet af cedertræ, var lufttæt og lydtæt og bønfaldt sine følgere om også at være forsigtige med deres børns legetøjskasser og ødelægge alt, der ikke er sikkert.

Mange andre forældre vidste heller ikke, at de var lufttætte og lydtætte, og Katrina Phillips, administrerende direktør for Child Accident Trust i Storbritannien, er på en mission ligesom Sadie for at sikre, at en tragedie som den, der skete for blot et par uger siden ikke sker igen.

Tjek deres legeting

"Dette er en frygtelig tragedie, og vores hjerter går ud til familien," opmuntrede hun forældrene, da hun talte til Daily Mail.

"Brug et øjeblik på at se, hvor nemt det er at åbne dit barns legetøjskasse. Mange skubber let op, men der kan være et problem med et tungt trælåg. Og lær dine børn ikke at klatre op på eller ind i møbler."

Katrina fortalte også publikationen, at hændelser som det, der skete i Florida, er sjældne, og at hun ikke er bekendt med nogen lignende, der har fundet sted i Storbritannien.