Fire anderledes oplevelser til en juleretreat

Sponseret indhold

05/11/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Det er oplagt at tage en juletur til London eller Paris. Men der er også mange andre muligheder. Derfor giver vi jer her et par alternative bud på oplevelser.

Jag nordlyset

Har I altid drømt om at køre i hundeslæde? Det er en udfordrende tur, derfor bliver det ofte gjort med professionelle. På en sådan tur sidde i en slæde godt pakket ind, mens 10-14 hunde trækker jer igennem snelandskabet.

Og hvis du gør det i Lapland, er der mulighed for at se nordlyset hypnotiske og farverige spil over landskabet. Tager I en tur med Wild Lapland, får I de bedste forudsætninger for en oplevelse for livet.

Kom væk fra dagligdagens støj med et wellnessophold

Et wellnessophold giver god mulighed for at lade op. Og i Sverige ligger der en helt særlig en af slagsen: Ystad Saltsjøbad i idylliske Ystad. Det ligger kun 20 meter fra havet og er Skånes mest luksuriøse og populære spa. Her er det muligt at spadsere rundt i tøfler, helt indtil middagen står for døren.

I selve wellnessområdet er der pools, jacuzzi, krokodillebad, saunaer, behandlingsrum, pejse med levende ild og luksuriøse daybeds med bløde tæpper. Der er altså rig mulighed for et dejligt ophold.

Få et godt tilbud på det her.

En "delikat" massage

Vidste du godt, at chokolade har en anti-aldrende virkning? Det og mange andre fordele har chokolade. Selvom det måske lyder lidt sjovt, så er en chokolademassage en skøn og meget sund oplevelse.

Den er virkelig multisanselig og giver dig et højt niveau af sindsro og dyb afslapning. Det er med garanti ulig noget andet, du har oplevet. Få det til en god pris her.