Pensionist med fodproblemer? Sådan passer du på dine fødder

Sponseret indhold

03/11/22 | 13:00

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Maria K.

Det kan blive både dyrt og meget smertefuldt, hvis du begynder at opleve problemer med dine fødder. Og som pensionist har dine fødder været igennem meget og gået utællelige skridt. Netop derfor er det vigtigt at passe rigtig godt på dem.

Vores fødder bliver udsat for kolde og varme, nogle dage bliver de våde og andre dage er de for tørre. De går mange skridt og bærer vores kropsvægt, når vi bevæger os rundt. Og det er desværre en tendens, at man først opdager, hvor vigtig en funktion de har, og hvor meget det fylder, hvis man oplever fodproblemer – når skaden er sket.

Men faktisk kræver det kun ganske få ændringer at passe lidt bedre på sine fødder. Vi har samlet vores to bedste råd til dig herunder. 

Tag gode sko med hjem

På med hjemmeskoene. God fodpleje er også at sikre et godt og varmt miljø for dine fødder, når du er derhjemme. Mange timer i hjemmet går med at ligge eller sidde, men virkelig mange timer går også med at gå og stå – og her er det vigtigt at have godt fodtøj på.

Den slags hjemmesko kan du finde hos Shu’s i et stort udvalg af forskellige typer og farver. De producerer bæredygtigt dansk designede hjemmesko i 100% uld. Du kan finde hjemmeskoene fra Shu’s her. 

Det gælder for de fleste, at vi tænker over, hvilket fodtøj vi tager på, hvis vi ved, at vi skal gå langt eller gå på et hårdt underlag. Med alderen opdager vi også hurtigt, hvad der er rart for vores fødder, og hvad der hører tidligere tider til.

Daglig fodpleje for sunde fødder

En af de smertefulde fodproblemer, som mange mennesker oplever, er tørre fødder. Ud over at det kan føles ubehageligt, kan det også skabe revner og sprukne hæle.

Det kan du undgå ved at huske fodpleje. Og en måde at gøre det på, der gør det til hverdagsluksus i stedet for en sur pligt er lækre fodplejeprodukter. 

Australian Bodycare er førende inden for problemløsende hudpleje, og det har de været siden 1992. De har mange forskellige produkter, og blandt dem er også kvalitetscremer til dine fødder. Dem kan du finde ved at klikke her.

Kom godt i gang med at passe godt på dine fødder.