Advarer mod frisure, der får kvinder til at se ældre ud: "Beskadiget, slapt og livløst"

Mode med mere

23/03/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Der er heldigvis en løsning - og det er ikke at ændre hele frisuren!

Mange kvinder vælger at ty til kosmetiske behandlinger og andre ting i et forsøg på at se yngre ud.

Kvinder kan dog barbere år fra deres alder på en meget billigere og nemmere måde, såsom at eksperimentere med frisure, farve og stil.

Alice Dawkins, hårekspert hos Milk + Blush, sagde til Express: "Hvis du vil ældes med ynde, er en af ​​de første ting, du skal overveje, hvor godt du plejer din hud, krop og hår. Der er dog visse frisurer, du bør undgå, hvis du vil bevare et ungdommeligt udseende."

Gentænk de lange lokker

Alice Dawkins opfordrede ældre damer til at genoverveje deres lange, stumpe lokker, da de kan få kvinder til at se ældre ud, end de faktisk er.

Dette betyder dog ikke, at du helt skal droppe det lange hår, bare tilføje en lille dimension for at øge volumen.

"De fleste af os forbinder langt, smukt hår med ungdommelighed, og på grund af det kan du undgå at få regelmæssig trimning for at holde det langt. Men dette kan faktisk få dig til at se ældre ud – da dit hår bliver beskadiget, slapt og livløst. Forbedr i stedet dine lokker ved at tilføje lag, der øger volumen og tilføjer definition, så dit hår ser sundt ud - og du ser yngre ud," råder eksperten.

Samme længde er ikke godt

Hvis alle hårstråene er lige lange, risikerer de at trække ansigtet nedad. Lag kan derimod være ansigtsindrammende og superflatterende.

Og lag er ikke kun anti-age for dem, der har finere hår - det er også gavnligt for kvinder, der har mere hår at arbejde med.

"Lag fungerer også godt for damer med tykkere hår, da de fjerner omfang og vægt fra håret for at skabe mere bevægelse."

For dem, der gerne vil prøve det lange, lagdelte look, men ikke allerede har længden, foreslog Alice hårextensions.

"Extensions vil hjælpe med at tilføje noget af den ønskede længde, er utroligt alsidige og er en fantastisk måde at eksperimentere med forskellige looks på uden det langsigtede engagement."