Naboer anklager mig for mobiltyveri, men de lyver!

Virale historier

01/06/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En mand har nok nogen af de værste naboer. Tidligere har han oplevet vanskeligheder med sine mareridtsnaboer. Og nu mener de, at han har stjålet en mobil fra dem.

En absurd nabosituation

Parret hævder at have mistet en af ​​deres mobiltelefoner i den gyde, som de to husstande deler, og siger, at de ikke har kunnet finde den. Samtidig hævder de også, at telefonen bippede i hans have, mens han var ude på arbejde. Derfor peger de nu den skyldige finger direkte mod ham og argumenteret for, at han må have tabt deres telefon uden uden for i haven.

Den vilde situation forklarede han på Reddit: "De har endda sagt, at de har ringet til politiet. Da jeg næste dag ringede jeg til politiet. De sagde, at de aldrig havde modtaget et opkald om en forsvundet telefon eller om mig. Det var altså endnu en løgn," og han tilføjer: "Ud fra hvad jeg forstår om, når en telefon bipper, fokuserer den på en bestemt adresse, men telefonen kunne have været på alle seks ejendomme."

Han fortsatte med at fortælle om sin oplevelse på Reddit: "Mine mareridtsnaboer har sandsynligvis allerede fundet telefonen eller har aldrig mistet en telefon overhovedet og vil bare chikanere mig, fordi de ikke kan lide mig som person. Jeg vil prøve at aldrig se hen mod dem, for hvis jeg bliver fanget i at se løgnagtig ud, kan jeg blive beskyldt for at give dem langfingeren igen, eller de kan opdigte flere løgne om mig."

En besøgende på forummet fortalte: "Det er ikke engang løgn. Der er en dame, der bliver ved med at få folk på besøg, der er på udkig efter mistede/stjålne iPhones, selvom hun ikke har dem. Heldigvis har hun en ringeklokke og behøver faktisk ikke at åbne sin dør, for jeg forestiller mig, at det kan blive lidt akavet."