Kvinde raser: Naboens børn bader igen og igen i min pool, så jeg ikke kan slikke sol topløs

Virale historier

24/05/2023

Foto: Pexels Juan Salamanca
Foto: Pexels Juan Salamanca

Skrevet af Emil B.

En kvinde tog til forældreforummet Mumsnet for at dele sin frustration over naboerne, der bliver ved med at bringe deres børn over for at bruge deres swimmingpool.

Den dillemmafyldte situation

Forumbrugeren, der bærer brugernavnet @Lokide92, forklarede, at de føler sig meget privligerede over at have et sommerhus i udlandet. I det har de en pool, men det har deres naboer ikke, derfor lader de dem somme tider bruge den, når de ikke er der.

Kvinden forklarede, at naboerne i sidste uge havde noget familie på besøg med tre børn på 11, otte og seks år. De spurgte, om "børnene kunne tage en svømmetur, da det var så varmt."

Den venlige kvinde fortalte: "Vi sagde dumt ja. Vi troede, de ville være dernede i en time eller deromkring. Det blev til seks timer," og hun tilføjede: "De har været tilbage i dag. Fortalte dem, at de ikke kan komme i morgen, da vi gerne vil slappe af. Jeg kan godt lide at solbade topløs og føler, at jeg ikke kan gøre det her med børn om."

Hun uddybede situationen for naboerne i håb om deres forståelse: "Jeg fortalte naboerne, at poolen vil være fri til at bruge mandag og frem, men de sagde, at det ikke vil være godt, da deres familie vil være rejst til den tid."

Og hvad værre er, er, at kvindens naboer også beskytter fra tyve, når kvinden og hendes mand er væk: "Jeg vil helst ikke blive uvenner med dem, da de bor her permanent og holder øje med vores ejendom."

Brugernes gode råd

Hendes indlæg blev oversvømmet med kommentarer fra andre forumbrugere, der mente, at hun havde virkelig uhøflige naboer. Forumbruger @hygge sagde fx, at hendes naboer havde sådan et virkelige godt tilbud: "seks timers gratis børnepasning og poolbrug."

En anden mente også, at de var meget "uhøflige og sagde, at mandag og fremefter ikke er godt", men tilføjede, at situationen er vanskeligt, når nu "de holder øje med stedet."

Kvinden opdaterede senere brugerne og forklarede, at hun et par dage senere talte med naboerne, der beklagede deres uhøflighed og hun fortsatte med at fortælle, at de sagtens kan bruge swimmingpoolen, når de er væk henover sommeren."