Hvad vil du finde dig i? En klam stank skaber nabostridigheder

Virale historier

27/5/23 | 07:46

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Katrine Lykke

Da naboparret fik tvillinger og begyndte at fylde beskidte bleer i hendes skraldespand, fik hun nok.

Når man køber hus eller lejer en lejlighed, tænker man ikke altid over, hvem man skal bo op ad. Til tider bliver man positivt overrasket, når naboen viser sig at være et rart bekendtskab, andre gange kan naboskabet vise sig at være et rent mareridt.

Sådan har det desværre udviklet sig i denne sag fra et lejlighedbyggeri. Den utilfredse nabo, der ikke ønsker at stå frem med sit navn, fortæller, at hun og hendes mand tidligere har haft et godt forhold til naboparret, der nu fylder deres skraldespand med bl.a. babybleer og emballage fra fx babyudstyr og -møbler.

Der er ellers strenge regler for bortskaffelse af affald i bygningen, fortæller kvinden, og renoveringsmedarbejdere tager ikke ekstra poser med, hvis de ikke er i skraldespandene. Ægteparret har derfor et problem, når de ikke selv kan komme af med deres affald, fordi naboens bleposer fylder det hele.

Konfrontationen

Kvinden har forsøgt at konfrontere det nybagte babypar. ”Jeg talte med manden, som sagde, at de producerer mere affald, efter de har fået babyerne, og han så ud til at antyde, at min mand og jeg vel kunne springe en uges affaldsfjernelse over, fordi vi ikke har småbørn og bleer i huset,” fortæller hun forarget.

Hvad ville du gøre?

Kvinden ønsker ikke at involvere udlejeren i stridigheden, men hun delte i stedet sit dilemma på slate.com, hvor hun søgte råd til, hvordan man kan håndtere situationen. Her var der forståelse for både kvinden, men også det nybagte forældrepar. Det blev blandt andet foreslået, at kvinden skulle fiske bleposerne op og stille dem ved forældreparrets dør med en lille seddel på. Hvad ville du mon råde dem til?