Kvinde bifalder naboers højlydte sex: "Tillykke, det er sundt"

Virale historier

20/5/23 | 07:08

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

En kvinde fra Canada havde to meget forelskede naboer, hvis højlydte natlige eskapader, der ødelagde hendes nattesøvn. Hendes tilgang til situationen var en tand uortodoks.

En kvinde ved navn Ali, der bor ved siden af et par meget højlydte naboer, er blevet tvunget til at tage drastiske foranstaltninger, efter at deres støj holdt hende vågen hele natten.

Opsat på at få parret til at nedtone tingene en smule, og samtidig holde dem på god fod med hinanden, besluttede den udmattede Ali at give dem et "venligt påmindelse"-brev, der forklarer, i hvilken grad deres eskapader påvirkede hende, dag og nat.

Det skriver Mirror.

"Er glad på jeres vegne"

Den 23-årige smed også et par øl i sig som en slags bestikkelse og bønfaldt dem om at flytte deres ekstremt aktive seng til den anden side af deres soveværelse, da de deler soveværelsesvæg.

Trætte Ali, der bor i Yukon, Canada, delte et skærmbillede af det høflige, men besteme brev via Twitter, hvor hun går under brugernavnet @dorianvanserra. Hun forklarer sine følgere, at hun ikke længere kunne tåle deres soveværelseslyde.

Brevet lød som følger: "Hej naboer! Bare en venlig påmindelse om, at væggene mellem vores huse er meget tyndere, end I måske tror! Tillykke til jer med jeres tilsyneladende MEGET sunde sexliv (seriøst, godt for jer).

Kunne I måske flytte jer?

Brevet fortsatte således: "Men jeg ville foretrække ikke at være en del af det, og jeg er sikker på, at I begge også ville foretrække det. Jeg bifalder jer begge for jeres udholdenhed, men det er nået dertil, at det forstyrrer min døgnrytme, så jeg tænkte, at det var på tide at sige noget."

"Accepter venligst disse øl som et incitament - jeg håbede, de kunne være nok til at overtale jer til måske at flytte jeres seng til den anden side af værelset? Med venlig hilsen jeres naboer i 83. (Specielt den, der deler en soveværelsesvæg med dig)."

Heldigvis ser det ud til, at Alis ekstremt høflige tilgang gav pote og håb til dem med larmende naboer overalt.

Efter noget tid kunne Ali opdatere hendes spændte følgere: "Venner, jeg tror, de har flyttet sengen! Den pågældende mand rømmer sig konstant, og det lyder MEGET længere væk, end det gjorde tidligere. Det her er meget godt!"