Sygdom gav dreng dødsdom: Så tog han en drastisk beslutning

Virale historier

20/05/2023

Foto: Facebook @SwirlsAroundtheWorld
Foto: Facebook @SwirlsAroundtheWorld

Skrevet af Emil B.

Sadie og Chase havde været kærester i lang tid, mens Chase havde haft kræft. Men en dag fortalte lægerne, at han blot havde et par måneder tilbage at leve i. Derfor tog han den drastiske beslutning at fri til sin kæreste.

Kræft fremskyndede planerne

Chase og Sadie havde egentligt planlagt at blive gift efter deres gymnasietid, men kræften gjorde, at de tog beslutningen om at gøre det før. Dog var det ikke direkte kræftens skyld, men mere tanken om livets skrøbelighed og at få det bedste ud af hver eneste dag.

Begge parrets forældre var helt enige i deres beslutning om at gifte sig. Chases mor fremhævede endda deres helt særlige bånd: "Sådan en slags kærlighed, som den mellem de to, er yderst sjældent.

Og af denne grund gik de straks i gang med at planlægge brylluppet.

Foto: Facebook @YouTube.com/CBS News

Den smukkeste dag i deres liv

På kun fire dage stablede forældrene en smuk ceremoni på benene. Den skulle holdes i Sadies forældres indkørsel, fordi det var stedet for parrets allerførste kys.

Og d. 29. april 2020 blev Sadie og Chase så gift. Bruden så fantastisk ud i sin hvide kjole, mens Chase så ligeså flot ud i et skønt blåt jakkesæt.

Da sagde ja til hinanden og løftede deres hænder til himlen, hvilket symboliserede deres forening med gud. Sadie forklarede senere, hvordan det føltes at bekræfte sin kærlighed til Chase: "Det føles ægte. Det er sådan, Gud ønskede, det skulle være, nemlig at vi er sammen."

Gik en svær tid i møde

Men der gik ikke længe, før parret gik en udfordrende tid i møde. Chase var stadig hårdt ramt af kræften og fik det gradvist værre og værre.

Og påskesøndag i 2021 havde Sadie og Chase så deres sidste øjeblik sammen. Sadie fortæller, hvordan Gud var sammen med dem, indtil hans sidste åndedræt: "Gud gav Chase styrken til at sige sine sidste ord til mig. Han sagde: 'Jeg elsker dig. Jeg har ingen bekymring.'"