Virkelighedens Tømmermænd i Thailand - nøgen mand fundet på strand kan ikke huske, hvad han har lavet

Udland

03/11/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Han blev fundet to dage efter, drukturen startede ...

Måske er du en af de mange millioner mennesker, der har grinet højt over plottet i The Hangover-filmene.

Men hvis du ikke har set dem, så lad mig opsummere:

En gruppe venner skal fejre noget og vælger at tage i byen. Dagen efter vågner de med dødsagtige tømmermænd uden nogen idé om, hvad de har lavet aftenen før - og resten af filmen (uanset om det er den første, anden eller tredje) handler om, at de prøver at finde ud af, hvad de har lavet.

Et sjovt plot, men nogle vil måske mene, det er lidt urealistisk - indtil nu.

For som var det taget ud af en af de tre Hangover-film dukkede en 30-årig brite op på en strand for et par dage siden - uden tøj og uden nogen som helst idé om, hvad han har lavet de forgangne to dages druktur, eller hvordan han er havnet på stranden.

Artiklen fortsætter under opslaget.

Mandens eventyr startede d. 27. oktober, hvor han var ude at fejre sin fødselsdag med alkohol og hash. To dage efter, d. 29 oktober, blev han så fundet af lamslåede lokale indbyggere.

Og grunden til deres overraskelse skal nok findes i, at han tumlede rundt og sang fodboldsange, inden han gik ud i vandet og prøvede at svømme væk.

For at gøre hele sammenligningen med Hangover-filmene komplet, var han i landet i forbindelse med et bryllup (plottet for den tredje film).

Historien melder ikke umiddelbart noget om, hvornår mandens tøj valgt at forlade deres ejermand, men da politiet dukkede op sad manden i hvert fald nøgen og mediterede.

Manden blev taget med på politistationen, hvor han blev testet negativ for stoffer. Han bliver sigtet for at gå rundt uden tøj på et offentligt sted, men han får lov til at forlade landet, når hans turistvisum udløber.

Du kan se optagelsen af manden på LadBible.com.