Delvis lammet datter vinder årets udklædning: Klædt ud som Askepot til optog

Underholdning

03/11/2022

Foto: Facebook @TiffanyBreen
Foto: Facebook @TiffanyBreen

Skrevet af Emil B.

Det er ofte svært at finde ud at, hvad man skal klæde sig ud til Halloween. Men for Roslyn var det i år nemmere end normalt. Hun fik nemlig en fantastisk idé, der tilgodeså hendes handicap.

Får det bedste ud af livet

Hendes sygdom, Arthrogryposis multiplex congenita, er karakteriseret ved at give hende stærkt nedsat førlighed og giver hende derfor væsentlige udfordringer i hverdagen.

Alligevel har hun et liv fyldt med glæde takket være sit lyse sind, der er godt hjulpet på vej af sin mor, Tiffany.

På trods af dette må det altid være en udfordring med Halloween og fastelavn, når alle de andre kan klæde sig ud stort set, som de har lyst til.

Udklædt som prinsesse

Hendes største drøm var at blive klædt ud som en prinsesse. Og moren udtænkte derfor en snedig plan, så hendes datters drøm kunne gå i opfyldelse.

Hun gik straks i gang og brugte både bånd og udsmykninger. Ud over det monterede hun elektriske lys. Alt det satte hun på sin datters kørestol.

Stjal alle folks hjerter

Hun gjorde sit store indtog i sin funklende og flotte prinsesse dragt. Hendes mor fortalte, hvordan: "Jeg ville have hende til at tiltrække opmærksomhed på en positiv måde. Mange gange får vi desværre blik af de forkerte årsager (sic)."

Men denne gang blev folk stærkt betaget af hende. De elskede tydeligvis hendes fantastiske dragt fuldt ud.

Hendes livs optog

Datteren tog senere til et optog, hvor folk viste deres store begejstring. De klappede og heppede på hende.

De spurgte hende nysgerrigt, om hvorfor valget faldt på Askepot: "Roz vil jo for altid være min lille prinsesse. Og hun elsker Disney og prinsesser, så Askepot var helt sikkert det naturlige valg."

I 2018 gentog hun så successen. Her klædte hun sig ud som Rapunzel, og hun var med garanti lige så yndig, som da hun klædte sig ud som Askepot.