Lille spejl på væggen der: Se katten, der ønsker at blive ligeså yndig som sin mor

Kæledyr

13/10/2022

Kilde: Reddit @u/vladgrinch

Skrevet af Emil B.

For det meste går katte ikke op i deres udseende. Men sådan er det ikke for denne kat. I dette klip ser vi nemlig en af slagsen, der ønsker at få eye-liner på ligesom sin mor.

Giv også mig make-up på

I videoen ses en kvinde, der er ved at tage make-up på. Ved siden af står en kat, der følger hendes pen med øjnene og ser noget misundeligt ud over, at hun giver sig selv alt opmærksomheden.

Derfor tager den fat i pennen og viser med sine egne poter, hvordan hun skal bruge den på kattens hoved. Det gør moren så, og det er svært ikke at forestille sig, hvordan katten spinder tilfreds imens.

Folk dybt engagerede over videoen

Videoen har allerede 44,100 likes inde på hjemmesiden, Reddit, hvor den blev vist.

Og folk er vist ret betaget af den finurlige scene. I hvert fald går det op for dem, hvor idéelt et værktøj sådan en børste er til katte: "Det er faktisk ikke nogen dårlig idé. Ikke det med make-uppen, men at bruge en makeupbørste (fri for makeup selvfølgelig) til at ae en killings ansigt."

Her foreslår en så at bruge en tandbørste til det formål, in-case man ikke har en make-up børste.

En anden fortæller engageret, om hendes kats kærlighed til en såkaldt jaderuller: "Min kat kan lide makeup-børster, men hun eeeeelsker min jaderuller og kommer løbende efter den. Jeg anbefaler helt sikkert begge"

Kattens tegnsprog til ejeren

I kommentarsporet delere brugerne sjove måder, som deres egen kat snakker med dem på.

En skriver fx: "Hver morgen omkring kl. 5, hvis jeg ikke er vågnet, hopper min kat op på min seng, går hen til mig og trykker hendes pote mod min mund for at indikere, at nu er det altså tid til at fodre mig.

En anden deler en måske mere primitiv måde, som katten kommunikerer med sin ejer på: "Det gør min kat også. Hun går hen til mig og slår mig med poten, indtil jeg giver hende opmærksomhed."