86-årige Nora skulle dø: Pludselig blev hun hentet af rockere

Foto: Facebook @TonyPsaltis
Foto: Facebook @TonyPsaltis

Skrevet af Emil B.

En gruppe barmhjertige samaritanere gik sammen for at give en 86-årig en uforglemmelig tur på deres motorcykler. Og det blev en tur, som hun kommer til at huske i resten af hendes, desværre, alt for korte liv, hun har tilbage.

Den sidste tur

En lokal nonprofitorganisation besluttede sig for at gå sammen for at give kvinden, Nora Boardman, en tur, som hun aldrig ville glemme.

Octavia Maynard, der elskede at dele alle de spændende historier fra sin Harley 883, delte optagelserne fra turen.

På billederne ser vi den ældre gruppe af mennesker hjælpe kvinden ned i en sidevogn, så hun kunne sidde trygt og godt på den mindeværdige tur.

Fantastisk tur

Maynard fortalte, at begivenheden var en kæmpe success. Boardman nød hvert et øjeblik på den dejlige tur på landevejen.

Og i videoen ser vi, hvordan Nora fuld af glæde kører sammen med alle de andre i en karavane af bikere. Motorcyklerne brummer og vejret er dejligt. Hun sidder godt pakket ind i sidevognen, mens de to hjulede kører stille og roligt hen ad vejen.

Nora fortalte, hvordan: "turen var fantastisk og vidunderlig. Så overvældende en kærlighed fra hele lokalsamfundet!"

Men Nora er ikke den eneste, hvor turen har været helt unik. Også andre har haft en god oplevelse.

Andre deler deres glæde over turen

Tony Psaltis, der også deltog i den helt særlige lejlighed, udtrykte også sine følelser på Facebook: "Jeg vil vædde på, at [Nora] har en masse fascinerende og sjove historier at fortælle. Jeg var stolt over at have deltaget i denne betydningsfulde begivenhed, som jeg håber, lyste Noras dag op! "

I en anden besked udsendt på SoMe takkede Maynard alle, der var med til at gøre Noras dag helt uforglemmelig: "Helt ærligt. Kæmpe tak til alle, der deltog i Noras løb i dag. Det var fantastisk!