Pensionist drømte om at se bjerge for første gang: Så startede barnebarnet en indsamling

Kilde: Instagram @grandmajoysroadtrip
Kilde: Instagram @grandmajoysroadtrip

Skrevet af Emil B.

Et barnebarn havde tidligere haft massiv kontakt med sin bedstemor, men de var gledet fra hinanden. Efter ti år genoptog han så kontakten, og det var der, han fik af vide af hende, at hun aldrig havde set et bjerg.

Hendes livs rejse

Hun fortalte ham, "at det var en skam, at jeg ikke har kunnet se mere af det i mit liv. Jeg har aldrig haft muligheden."

Da hun desværre led af leukæmi, vidste han, at han skulle gøre det, før det var for sent. Derfor besluttede han sig for at tage hende med ud på en tur, hun aldrig ville glemme. De skulle se bjergene, oceanerne, ørkenerne og en masse smukke landskaber. Og han ville betale for hele turen.

Rejsen begynder

Deres rejse startede i Great Smoky Mountains National Park. Brad huskede, hvordan: "Hun så ikke kun bjergene med mig, vi besteg dem også sammen. Selv når regnen faldt, smilede hun."

Efter at have besøgt nationalparken med hende, gik det op for ham, at hun ikke bare var en helt normal bedstemor. Faktisk følte han noget af den beundring og kærlighed, som han først følte, da han var barn.

Han havde haft sådan en god tur, at han ville gøre det igen. Men han havde ingen penge, derfor måtte han tage kreative midler i brug. Så fik han en idé.

Kilde: Instagram @grandmajoysroadtrip

Indsamlede penge via GoFundMe

Han oprettede en GoFundMe konto. Den blev en massiv success. Faktisk blev det en så stor success, at han fik råd til at tage til alle nationalparker i USA.

I 2018 rejste duoen så til Cuyahoga Valley National Park og udforskede de andre parker i de følgende måneder.

I 2019 besluttede han sig for at dele sin livs rejse med andre. Han begyndte at uploade billeder til Instagram.

Her skildrede han den fantastiske rejse til de andre 63 nationalparker i USA.

Kilde: Instagram @grandmajoysroadtrip