94-årig fik sit største ønske opfyldt: Se den hjertevarme video

Kæledyr

15/2/23 | 06:12

Kilde: Reddit  @u/bunzarelli
Kilde: Reddit @u/bunzarelli

Skrevet af Emil B.

Når man fylder 94, er de fleste nok realistiske med, hvad de kan klare. Ikke noget med en verdensomrejse. Det gælder også for denne ældre mand, der kun ønskede sig at køre en tur med sin barnebarns kat. Og både barnebarnet, men også katten, var helt med på den søde og rørende idé.

En rørende tur med katten

I den hjertevarme video ser vi den ældre mand komme kørende med katten ind mod stuen. Det er ikke meget "Speed" over den, men han kører i sit helt eget dvælende tempo.

Da rullatoren kommer tættere på os, ser vi så, hvor stor en nydelse manden får af det. Han smiler bredt, mens han kommer kørende med sin lille ven.

Og hvad med katten, Bear? Den er helt med på idéen. Den sidder helt stille og nyder tydeligvis turen, mens den roligt bliver kørt gennem stuen. I en kommentar uddybber bunzarelli, der har filmen videoen, hvordan: "Åh ja, Bjørn er den bedste dreng. Hoppede op på vognen med det samme, da Gramps kom ind af døren og bevægede sig ikke i de 30 minutter, det tog at køre den rundt."

Folk kan ikke stå for videoen

Videoen har allerede fået 147k likes inde på Reddit, hvilket gør den til en af de mest sete videoer på gruppen r/aww. Og den har fået et hav af belønninger af brugerne, der tydeligvis giver et kæmpe skulderklap til ham, der har delt videoen.

Og under videoen er brugerne også aktive i deres støtte.

En bruger skriver: "Det er bedørende! Din kat er så chill!" Det svarer deleren på: "Ja, Bear elsker at blive kørt rundt, lige så meget, som min bedstefar elsker at gøre det."

Og en anden bruger har lagt mærke til, hvor betænksom bunzarelli er: "Du rullede endda tæppet op, så han kunne cruise forbi det! Det er de små detaljer, der skriger kærlighed."