Røvere forsøger at bryde ind i lejlighed: Så flyver kuglerne om ørerne på dem

Udland

05/09/2023

Foto: Screenshot, @Wfaa8 / YouTube
Foto: Screenshot, @Wfaa8 / YouTube

Skrevet af J. Bøgen

Det vanvittige optrin blev fanget på video!

Amerikanerne er kendt for deres liberale lovgivning, når det kommer til våbenbesiddelse.

Det kan man mene om, hvad man vil, men faktum er i hvert fald, at intet andet land i verden har så mange skydevåben per indbygger, som De Forenede Stater på den anden side af Atlanten.

Faktisk indtager USA førstepladsen på listen med et næsten dobbelt så stort antal som listens andenplads. Det vurderes nemlig, at der er cirka 120 skydevåben per 100 indbyggere i USA, og andenpladsen på listen (Falklandsøerne) vurderes at have omkring 62 skydevåben per 100 indbyggere.

På den ene side af det politiske spektrum argumenterer man for, at der skal strammere våbenlovgivning til for at forhindre de mange skyderier, der finder sted hver dag rundt om i staterne, og på den anden side lyder argumentet, at så mange som muligt skal have adgang til våben for at kunne forsvare sig selv.

Netop selvforsvar blev et emne, da den unge familiefar, Ethan Rodriguez, en dag kunne høre, at det bankede på døren til hans lejlighed. Gennem dørspionen kunne han nemlig se en person, som udgav sig for at være håndværker/vicevært, men Ethan var mistænkelig og åbnede ikke døren.

Kort efter dukkede en ekstra mand op uden for døren. Denne person havde maskeret sit ansigt og gik snart i gang med at sparke på døren til lejligheden, øjensynligt for at få den til at bryde op.

Den første af de to mænd begyndte også at sparke på døren, men de to formodede røvere fik hurtigt benene på nakken, da der kom noget igennem døren, som de nok ikke havde regnet med.

Videoen herunder er et kombineret interview og sammenklip af optagelser fra videodørklokken, som fangede det dramatiske øjeblik.

Hvis du ikke har lyst til at se hele videoen, vil jeg anbefale at starte 3 minutter og 5 sekunder inde i videoen ...