Kvinde bestiller pizza: Det der så sker efterlader hende mundlam

Udland

03/09/2023

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Magnus Møller

Det var bare en enkelt bemærkning der fik hende til at tabe mælet.

På en video (se nedenfor) på hendes TikTok-konto rapporterede Ercina Rodriguez for nylig om en yderst mærkelig situation foran hendes eget hjem.

Det skriver Tag24

For nogle dage siden havde hun bestilt en pizza og modtog den endelig ved døren.

Et spørgsmål

Men i stedet for at takke for drikkepengene og ønske hende en god dag stillede medarbejderen fra pizzakæden pludselig et meget underligt spørgsmål.

"Jeg bestilte hos Domino's, og leveringschaufføren havde frækheden til at spørge mig, hvorfor jeg fik maden leveret, når jeg bare kunne hente den," forklarede Ercina og viste sine følgere en video, hvor samtalen mellem de to, der var optaget af et overvågningskamera, blev afspillet.

I videoen kan man se, hvordan Ercina, efter hun havde modtaget pizzaen, drejer sig om igen og ser ud til forundret at gentage ordene fra leveringsdamen: "Hvorfor fik jeg maden leveret?"

Tydeligt forundret over den uforskammede bemærkning fra den unge kvinde, svarede Ercina til sidst: "Jeg forstår ikke, hvorfor jeg skal forklare mig, når jeg får noget leveret. De bliver jo betalt for det, ikke sandt? Og jeg har givet drikkepenge. Hvad mere vil de have?"

Ikke morsomt

Domino's-medarbejderen gik straks i forsvarsposition og mumlede: "Jeg undrede mig bare."

Ercina syntes absolut ikke, at det var sjovt, og begyndte at blive ophidset, hvorefter leveringsdamen vendte om på trappen og forsvandt uden et yderligere ord.

Videoen er nu blevet set over en halv million gange. Hvor tæt Ercina faktisk bor på den nærmeste Domino's-filial, afslørede hun ikke i videoen.

Dog var seerne af klippet enige om en ting: Så længe hun betalte for det, betød afstanden alligevel ikke noget.

Denne usædvanlige episode, hvor en leveringsdame tilsyneladende undrede sig over, hvorfor en kunde havde valgt levering frem for afhentning af sin pizza, har skabt røre på sociale medier.

Debat på nettet

Ercinas deling af hændelsen på TikTok har hurtigt spredt sig og er blevet set af mange mennesker, der har delt deres egne tanker om situationen.

Mens nogle ser det som en unødvendig indblanding i kundens valg, har andre haft sympati for leveringsdamen og har spekuleret i, om der kunne være en misforståelse i spil.

Episoden har også udløst diskussion omkring kundepleje og serviceindstilling. Mange er enige i, at uanset hvorfor en kunde vælger levering, er det vigtigt for leverandøren at respektere deres valg og yde en professionel service.

Domino's, pizzakæden i fokus for denne situation, har endnu ikke offentligt kommenteret episoden. Det er uvist, om der vil komme nogen form for reaktion fra virksomheden i forbindelse med denne hændelse.

I mellemtiden fortsætter Ercinas TikTok-video med at skabe debat om kundernes rettigheder og virksomheders ansvar for at levere den bedst mulige oplevelse til deres kunder, uanset om det er gennem levering eller afhentning.