Lærer pebersprayet: "Du tager IKKE min telefon!"

Udland

09/05/2023

Screenshot: Reddit @u/Lazy_Mouse3803
Screenshot: Reddit @u/Lazy_Mouse3803

Skrevet af Emil B.

Hatten af for, at der stadig er nogen, der har lyst til at være lærer under de vilkår, der er i dag!

Den vilde hændelsen

I videoen, der lige nu florer på internetforummet Reddit, ser vi først, hvordan en lærer styrter ud af klasseværelset, mens en kvinde følger efter ham. To elever sidder og griner af hændelse, tydeligvis i chok over, at det er sket.

I næste sekvens er ude på gange, hvor lærer sidder på knæ og tørrer sig i ansigtet. Han prøver med alt, hvad han kan, at få noget ud af øjnene.

Hun stiller sig foran ham og forsøger at fravriste sig sin telefon, men han vrider sig og  lader hende ikke få den. Hun siger så: "Jeg har brug for min telefon!" Læreren foran hende peger på udgangen, men hun bliver ved med at sige: "Jeg har brug for min telefon," og hun rækker sin hånd ud for at tage den, men det lykkedes ikke.

Derefter er det frem og tilbage, men til ingen nytte. Hun får ikke sin telefon, da klippet slutter.

Brugere forsøger at forstå klippet

Klippet er liket mere end 40.000 gange inde på forummet, og mange har kun frustration og vrede til overs for læreren, der fik peberspray.

En skriver: "Hun fik taget sin telefon væk, fordi hun sms'ede og googlede svar til sit skolearbejde. Jeg skal også nævne, at dette skete tidligere i dag." Til det svarer en anden med et rammende svar: "Det skal være lettere at suspendere eller bortvise elever med årsag. Få lorteforældre til at tage hovedparten af ​​deres passivitet. Barnet, der griner, fordi læreren fik peberspray, er også skrald."

En tredje meget enig i, at fejlen ligger ved forældrende: "Jeg scrollede længe, ​​og du er den første person, jeg så, der nævnte lorteforældre. Og det er præcis, hvad det er: lorte forbandede forældre. Skide mennesker, der har lorte børn, ødelægger dette land. Det er ligesom omvendt naturlig udvælgelse."