Influencer med næsen i telefon under kørsel: Så sker det utænkelige

Udland

24/02/2023

Screenshot: Twitch @Sidneuke
Screenshot: Twitch @Sidneuke

Skrevet af Emil B.

Chokerende optagelser er kommet frem af Sidneuke, der kigger på sin telefon under kørsel og pludselig lyder et bump, og det ser ud til, at hun rammer noget.

Den uhyggelige lyd

Man tror aldrig, det vil ske for en selv, men selv et hurtigt kig kan have fatale konsekvener. Det lærte denne influencer desværre, da hun kørte i sin bil forleden dag.

Hun skulle blot tjekke sin telefon for en notifikation, da hun hørte et bump, og pludselig hørte hun lyden af en hund, der klynkede.

Hun skynder sig at løbe ud af bilen og ser sig omkring. Hun begynder så at skælde ejeren af hunden ud: "Hvis der er nogen, der har sluppet hundene, så er det helt forkert. Det er ikke første gang, jeg har oplevet en sådan situation," siger hun og tilføjer: "Disse hunde er konstant på gaden. Jeg siger med det samme, at hunde ikke skal være frie. Det er forkert og imod loven. Du kan ikke efterlade hunde uden opsyn."

Det er underforstået, at hun derefter satte sig tilbage i sin bil og kørte af sted.

Fik suspenderet sin konto af Twitch

Kort efter hændelsen røg hun ud af sin konto. Når du forsøger at få adgang til kontoen, lyder der derfor: "Denne kanal er i øjeblikket utilgængelig på grund af en overtrædelse af Twitchs retningslinjer for fællesskabet eller servicevilkår."

Og Det Niederschlesiske Inspektorat for Dyrebeskyttelse har bekræftet, at de har underettet anklagemyndigheden om hændelsen.

Det fortalte en talsmand til dem: "Vi besluttede at underrette anklagemyndigheden i denne sag. Det første spørgsmål, der er hævet over enhver tvivl, er, at hunde ikke skal løbe frit. Men selvom hundene løb frit, så burde hun have stoppet og reageret med det samme. Det er basal empati og social pligt."

I Polen har chauffører forbud mod at bruge håndholdte telefoner, mens de kører.

Twitch har ikke bekræftet, hvorfor Sidneukes konto er blevet suspenderet, eller om forbuddet er permanent.