Drama i Lidl: Kvinde angrebet med broccoli

Udland

20/02/2023

Skrevet af Redaktionen

Kø i et supermarked bringer det værste op i folk. Det måtte en kvinde sande, da hun bad en anden kvinde om at tale ordentligt til andre kunder. Se videoen, der allerede er gået viralt.

En kvinde skulle bare handle i Lidl, da hendes dag tog en voldsom drejning.

En mand stod i selvbetjeningen og talte i telefon, og han var måske ikke den hurtigste til at komme videre. Bagved manden stod en kvinde, som tilsyneladende havde enormt travlt, for pludselig begyndte hun at svine manden til.

Der var ingen, der havde lyst til at tage kampen op med den sure kvinde, indtil kvinden bag videoen tog til genmæle.

Så eskalerede situationen pludselig.

Du kan se videoen her:

"Wow, hun smed broccolien lige op i mit ansigt! Det ser ud til, at vi nu lever i et samfund, hvor vi er bange for at sige fra," skriver den anonyme kvinde, der står bag ovenstående video på TikTok. Og hendes indlæg fortsætter:

"Denne kvinde skreg og råbte af en uskyldig mand, bare fordi han havde talt i telefon ved selvbetjeningen. Hun sagde, at han tog for lang tid! Ingen ville sige noget til kvinden for at tage ham i forsvar. Så står jeg op for ham og bliver derefter angrebet. Denne kvinde er et eksempel på vores samfund. Folk skal være mere rolige og venlige over for andre! Trist lille liv hun har når hun skal være voldelig over for folk omkring hende! Forfærdelig!"

Reaktionerne på hendes video er tydelige. De bakker alle sammen den anonyme kvinde op, og er i chok over, at en kunde i Lidl kan opføre sig så grimt over for sine medmennesker.

Hvad mener du? Har du oplevet lignende situationer?