Den frækkeste hund: Sådan beder den sin ejer om en godbid

Kæledyr

16/02/2023

Kilde: TikTok @sapphie_the_pomsky

Skrevet af Emil B.

I klippet, der lige nu går viralt, ser vi en hund sidde foran en række knapper, der giver hunden mulighed for at tale. I starten er den grov mod sin ejer, men så vender den tilsyneladende på en tallerken.

En fræk, fræk hund

I videoen ser vi, hvordan hunden rigtig gerne vil have en godbid. Den trykker først gentagne gange på en knap, hvor der står "bitch", som oversat jo betyder tæve. 

Det vil hundeejeren ikke finde sig i at blive kaldt, så den nægter Sappie at få en godbid: "Undskyld mig," siger hundens ejer fornærmet og tilføjer: "Nej. Jeg giver dig ikke en godbid, hvis du kalder mig det. Hvad siger du?"

Derefter trykker hunden så et par gange på en knap, der siger: "må jeg bede om," og tilføjer i sidste sekund: "bitch," mens den ser uforstående på hende over, at hun ikke giver den en lækkerbidsken.

Hundens ejer derimod læner sig tilbage og griner af hele seancen.

Folk færdige af grin over videoen

Klippet er blevet mødt med kæmpe entusiasme på TikTok. Inden for to og en halv uge har det allerede samlet mere end 86,9 millioner visninger og 10,5 millioner likes. Tik-toks brugere er tydeligvis begejstret for den.

Og kommentarsporet bugner af kommentarer. Næsten 83.000 kommentarer har budt ind. De fleste af seerne synes, at videoen er helt fantastisk sjovt. En bruger skriver: "Jeg kan ikke stoppe med at grine 🤣 😆 😂" En anden skriver: "I det mindste bad den "pænt" om det."

Mange folk undrer sig dog også kraftigt over, hvorfor hunden overhovedet har sådan en knap: "HVORFOR HAR HUN DEN KNAP?" En anden synes netop, det er vildt sjovt: "Hvorfor har hun mulighed for overhovedet at sige det LMFAOOOOOOOO."

En siger også i sjov, at ejeren faktisk burde have adlydet sin hund: "STAMMEDE hun?! Giv hende nu godbidden!!