Bedstefar laver sjov med naboerne: Dekorerer deres have med underbukser

Udland

14/04/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Naboen synes ikke det var så sjovt, og anklagede faktisk en anden nabo for ugerningen

En ældre spøgefugl, der ikke har noget at tabe, har "terroriseret" sine naboer ved at tage undertøj på deres plænepynt.

Det skriver Mirror

En kvinde delte sin bedstefars løjer og forklarede, hvordan den 82-årige flyttede ind hos sin mor, så hun kunne holde øje med ham i hans gyldne år.

Køber bedstemortrusser

Men i stedet for at ville nyde lidt hvile og afslapning brugte hendes bedstefar sin tid på at finde på måder at lave sjov med naboerne på.

Kvinden skrev om sin bedstefar på det sociale medie Reddit

"Min mors naboer på den ene side, som kun flyttede ind som et par måneder tidligere, satte tre til fire hjorteplæne-dekorationer i fuld størrelse i deres baghave." skriver hun og fortsætter:

"Dette var ikke imod nogen boligejerforeningsregler eller noget, og de blev gemt i det bagerste hjørne af deres have nær nogle træer. Bedstefar besluttede at gå i butikken og købe nogle gamle dametrusser. Han ventede til om natten, da min mor sov, sneg han sig hen og satte dem på alle hjortene."

Naboen blev rasende på den forkerte

Hun fortsatte med at forklare, hvordan naboen "ikke tog så venligt imod" dette - men ikke mistænkte den ældre mand for at være den skyldige.

I stedet gav hun en anden nabo skylden og gjorde gengæld ved at smide undertøjet op på deres tag.

"Dette resulterede i en e-mail-kæde på flere uger, der involverede hele naboforeningen, med masser af fingerpegning og stigende vrede," fortalte hun og fortsatte: "Andre mennesker klagede over hærværk og talte om, hvordan dette kvarter går ned ad bakke. Min mor er nu fanget mellem to stridende naboer, stadig uvidende om at hendes egen far forårsagede dette."

Var nødt til at gå til bekendelse

Bedstefaren indså at han var nødt til at gå til bekendelse.

"E-mail-vreden bliver ved med at eskalere, folk truer med at involvere politiet og retssager for hærværk." skriver kvinden og fortsætter: "Min bedstefar indser, at det er ved komme ud af kontrol, og fortæller min mor at han er den skyldige. Min mor, som nu er uendeligt flov, går til begge disse naboer og skal forklare, hvorfor hendes ældre far gjorde alt dette uden nogen egentlig grund, udover at han kedede sig og syntes, det ville være sjovt. Jeg elsker min bedstefar."

I en kommentar til hendes indlæg sagde en bruger: "Hahaha, din bedstefar lyder sjov."

En anden bruger tilføjede: "Nu elsker jeg din bedstefar."

En tredje bruger sagde: "Sikke en KONGE!"