5-årig mister ben til græsslåmaskine: Hopper på trampolin et par uger efter

Udland

22/09/2022

Foto: Facebook, privat
Foto: Facebook, privat

Skrevet af Rikki Jørgensen

Hele hans verden blev vendt på hovedet, da han kom ud for en frygtelig ulykke. Heldigvis havde han en kampånd som ingen anden, og derfor kæmpende han sig tilbage.

Den fem-årige dreng kom ud for en skrækkelig ulykke, men det tog slet ikke modet fra ham. Han nægtede at blive i sengen og ville ud og udforske verden i stedet.

Da familien Carr kom hjem fra deres ferie i Florida i august 2022, var klar til at vende tilbage til deres sædvanlige rutiner. En af de første ting, de skulle i gang med, var det høje græs i have.

Ingen i familien havde forestillet sig, at livet, som de kendte det, ville ændre sig for evigt på få sekunder.

Fotografen Lorena Carr og hendes mand, en brandmand med 25 års erfaring, blev meget chokeret over den hændelse, der skete uden varsel.

Deres lille dreng, Wyatt Carr, ville lege ude i haven samtidig med, at hans far slog græsset. Og så ramte tragedien

Wyatt løb ind foran plæneklipperen og blev trukket ind under den, før den stoppede.

Tragisk nok mistede den lille dreng sit venstre ben og en del af sin hånd.

Det kunne være gået helt galt, for Wyatts far havde heldigvis de fornødne evner til at redde sin søns liv. Han var i stand til at handle hurtigt og tog kontrol over den situation, der med lethed kunne have kostet Wyatt livet.

Wyatt gennemgik fem operationer og den fem-årige overraskede alle med sit mod og sin beslutsomhed. Han nægtede at lade sig definere af ulykken.

Derfor kæmpede han sig hurtigt tilbage efter ulykken. Og kun nogle uger efter ulykken kunne hans mor dele et fint billede på Facebook, hvor Wyatt er i gang med at hoppe på trampolin.