Professionelle læbelæsere: Det sagde Kong Charles lige før indsættelsen

Royalt

21/06/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

To professionelle læbelæsere hævder, at denne optagelse fanger en synligt frustreret Kong Charles, der lufter sin vrede – blot øjeblikke før kroningen begynder

Det sagde han

Kensington Palace udgav i går en poleret video bag kulisserne til sociale medier af William, Kate og deres børn, der gør sig klar til weekendens kroning. De indeholder optagelser, der viser familien kørende til et ventende køretøj for at komme til ceremonien.

Prins og prinsessen af Wales, William og Kate samt deres børn prinsesse Charlotte og prins Louis ankom sent til ceremonien. I stedet for at gå ind i Westminster Abbey før ham, blev de tvunget til at deltage i processionen bag Kong Charles – sammen med resten af de kongelige og hundredvis af gæster.

Og det var tydeligvis en frustrerende oplevelse for Kong Charles. Ifølge to læbelæsere, som uafhængigt af hinanden så optagelserne, fik Kong Charles i hvert fald luftet sine frustrationer.

"Jeg er bekymret for tid, jeg mener, der er gået længere tid denne gang, og øhm, jeg mener se blot! Jeg ved det," sagde en læbelæser til Daily Mail, at Kong Charles sagde i et klip, som er blevet set flere millioner gange på sociale medier.

Og den anden læbelæser tilføjede til Daily Mail: "Vi kan aldrig komme til tiden. Ja, jeg ved, det er negativt. Der kommer altid noget i vejen."

Vedvarende dårlige humør

Det er ikke første gang, at Kong Charles har skabt overskrifter med sit dårlige humør. Siden sin mors død sidste år og hans begyndende tid som konge har det været en række begivenheden. Især to separate hændelser blev fanget på kamera, der vidner om det

I den ene signalerede han til en hjælper gennem sammenbidte tænder til at rydde sit skrivebord. Og en anden, hvor han rystede på hovedet over en defekt pen, mens han underskrev vigtige dokumenter.