Charles ignorerer Harry og Meghan: Ikke til stede ved vigtig royal begivenhed

Royalt

17/06/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Magnus Møller

Rygterne florerer hele tiden. Men hvor dårligt står det til med forholdet mellem kong Charles og sønnen, prins Harry?

Ifølge magasinet People er hertugen og hertuginden af Sussex ikke blevet inviteret til den offentlige festlighed "Trooping the Colour" i år.

Det er ellers en af de vigtigere begivenheder hos det britiske monarki.

Den årlige militærparade, der afholdes til ære for den nuværende britiske monarks fødselsdag, har en høj historisk og traditionel værdi i Storbritannien og går helt tilbage til år 1600.

I løbet af de sidste 70 år, hvor dronning Elizabeth sad på tronen, blev arrangementet også kendt som "Queen's Birthday Parade".

Hundredvis af britiske soldater deltager i ceremonien, så begivenheden er noget, der følges af rigtig mange briter og opfattes som en del af de royales vigtige opgaver.

Da prins Harry selv har tjent to år i Afghanistan som en del af sin militærtjeneste, har paraden sandsynligvis også stor betydning for ham.

Indtil nu har prins Harry været til stede ved næsten alle "Trooping the Colour" arrangementer.

Hverken Buckingham Palace eller Harry og Meghans kontor har indtil videre udtalt sig om den manglende invitation, men hvis der mangler en invitation til sønnen, er det en klar indikation om, at forholdet mellem far og søn er historisk dårligt.