Ekspert om Meghan og Harry: Deres påstande vil blive tolket som krigserklæring i USA efter dokumentarserien

Royalt

16/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

I morges landede den sidste del af den populære dokumentar om Meghan og Harry. I den giver de endnu flere bombastiske påstande om kongehuset. Og det kan nu få konsekvenser for dem begge, da de står til at blive upoplære i USA.

Modreaktionen fra de royale fans

Netflix-dokumentaren skildrer Meghan og Harry i deres nye liv i USA. I serien ser de tilbage på en hård medieverden i Storbritannien, og hvor omsigsgribende det har været at være i den royale familie.

Men selvom Meghan og Harry har valgt USA til frem for Storbritannien, vil det ifølge Nile Gardner, en Washington-baseret udenrigspolitisk ekspert og kongefamilieentusiast, føre til et stort tilbageslag for parret på grund af deres ondskabsfulde påstande om kongehuset:

"Denne dokumentarserie vil resultere i et rasende modreaktion mod Meghan og Harry i Storbritannien, men det vil også være ekstremt skadeligt for dem i USA," siger han og tilføjer: "Der er stor støtte til kongefamilien i USA, og det britiske monarki er stadig meget populært."

Han fortæller yderlige, hvordan det vil give et kæmpe tilbageslag mod dem, og at de risikerer, at det amerikanske folk simpelthen vil vende sig i mod dem.

Vil vinde nogle hjerter, men tabe andres

Men kigger Nile i spåkuglen forudser han, at nogle folk vil tage godt i mod dokumentaren: "De vil være populære blandt den liberale venstrefløjselite, men de vil blive stadig mere upopulære blandt det amerikanske folk."

Den største modreaktion vil dog komme fra befolkningen i Storbritannien, da de anser dokumentaren som en ærklæring om krig og et direkte forsøg på at plette billedet af det britiske monarki.

Ifølge Nile repræsenterer det britiske monarki det britiske folk, og derfor vil et angreb fra Meghan og Harry mod kongehuset blive anset som højforædderi mod Storbritannien.

Og indtil videre har Buckingham Palace og Kensington Palace ikke ville kommentere påstandene fra Harry og Meghan om de seneste afsnit af deres Netflix-dokuserie.