Efter Meghan og Harrys Netflix-dokumentar: Disse to ting løj de om

Royalt

14/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Meghan og Harry har netop udgivet en ny Netflix dokumentar, hvor de fortæller deres oplevelse med at være i det skandaleombruste kongehus. Men ved disse tre ting har de fordrejet sandheden.

1. Meghan fik ingen hjælp til at klare sig kongelig

Meghan og Harry hævder, at Meghan ikke fik nogen assistance til at lære at være kongelig. Hun blev hverken tilbudt råd om mode, hvordan hun skal gebærde sig i offentligheden eller om den kongelige protokol.

Hun referer selv til Disney filmen Prinsessens Dagbog, hvor en teenager opdager, at hun er arving til tronen og rejser sammen med dronningen for at lære de kongelige takter. Men for Meghan for det helt omvendt.

Dette er dog blevet stærkt udfordret. En kilde tæt på kongehuset, Nikkah, har være ude og kaldt det: "en total løgn", og hun tilføjede: "Der var forberedelse til alting, gåture - selvom hun var forlovet med en, der havde lavet hundredvis af dem - tøj, alt. Niveauet af støtte var intens."

Ed Lane Fox fortæller selv, hvordan hun gav Meghan en 30-punkts ringbind, hvor Meghan kunne læse om hendes kommende rolle som medlem af den royale familie.

2. Hertugindens niece udelukket fra brylluppet

Meghan hævder, at hjælpere i Kensington Palace kraftigt rådede hende til ikke at invitere sin niece, Ashleigh Hale, til hende og Harrys bryllup.

Det skyldtes, at der var koldt luft mellem Ashleigh Hales mor og dele af den royale familie. Derfor rådede kommunikationsteamet Meghan til ikke at invitere hendes datter, når nu hendes mor ikke var velkommen, påstår Meghan.

Dette afviser et medlen af det royale kommunikationsteam: "Vi ville aldrig fortælle hende, at hun ikke skulle invitere sin egen niece til brylluppet, og vi ville aldrig blive involveret i nogen form for håndtering af personlige forhold."

En anden kilde bekræfter også dette: "Meghan ønskede ikke, at medierne skulle vide om Ashleigh. Ingen på jorden ville have sagt ikke invitere familie til brylluppet. Det er en fuldstændig og fuldstændig løgn.