Drama i det britiske kongehus: Harry og Meghan er klar med provokerende Netflix-serie

Royalt

06/12/2022

Foto: Netflix
Foto: Netflix

Skrevet af Maria K.

D. 1. december 2022 blev en trailer til en Netflix-serie, der omhandler Prins Harry og Meghan Markle udgivet. Men den handler om mere end bare de to, og allerede i traileren er der store følelser og store anklager. Se den nederst i artiklen.

Den første del af serien Harry & Meghan lander på den online streamingtjeneste Netflix allerede d. 8. december 2022, og anden del kan ses fra 15. december 2022 og allerede traileren kaster ord som hævn, provokerende og eksplosiv af sig.

Det britiske kongehus

Med Netflix-serien kommer der endnu engang et fokus på det britiske kongehus, der efterhånden har været et ofte omdiskuteret royalt emne. Blandt andet tilbage i januar 2020, hvor Prins Harry og Meghan, hertuginde af Sussex, trådte tilbage fra alle royale pligter.

Og nu er parret årsag til endnu en mediebølge, og den startede 1. december, hvor de uden varsel var omdrejningspunkt i den trailer, der giver et kort indblik i den kommende Netflix-serie.

Hvem, hvad og hvor?

Men allerede nu bliver der stillet spørgsmålstegn ved flere scener i traileren, for der er blandt andet en scene, hvor pressefotografer omringer en bil, der tilsyneladende skulle have Harry og Meghan indeni, men det er blevet afsløret, at det er usandsynligt, at det er parret, der sidder i bilen, da de på det tidspunkt er på den anden side af Atlanten.

Scenen skulle efter sigende i stedet vise pressefotografer, der omringer den bil, som Michael Cohen, Donald Trumps tidligere advokat, da han tilbage i maj 2019 er på vej til at skulle afsone sin fængselsdom. Det sker på den dag, hvor Meghan Markle fødte hende og Harrys første barn.

Traileren er klar

Nu ligger traileren klar, og det er budskabet også, for den danske oversættelse af den sidste sætning i den officielle trailer fra Netflix er at Harry siger, at ingen kender den fulde sandhed, men at de kender den fulde sandhed.

I traileren bliver der præsenterer skift fra royale fans med kærlige tilråb til Meghan og gråd fra selvsamme hertuginde. Den rummer også påstande og anklager. Den hævder f.eks. at der i kongefamilien er et hierarki, som lækker og planter historier.

Kongelige eksperter kalder serien en utrolig hævnakt, der formentlig vil være med til at udvide kløften til Prins William og igen skabe røre i det britiske kongehus. Du kan se traileren nedenfor her.