Har Prins Harry og Meghan Markle fået storhedsvanvid? Vil bygge deres eget virtuelle univers

Royalt

16/11/22 | 10:30

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Prins Harry og Meghan vil i et storstilet forsøg på at udvide deres brand skabe et såkaldt virtuelt univers for at potentielt nå millioner af fans.

Allerede i forhandlinger med et teknologifirma

De to fra den royale firma vil i dette virtuelle univers sælge virtuelt jord og holde event for fans. Det lyder måske helt galimatias, men der er folk, der mener, det er fremtiden for internettet.

En kilde tæt på parret mener, at det vil give dem en "endnu større evne til at sprede deres værdier, hvis de har en tilstedeværelse i den virtuelle verden såvel som den fysiske verden," fortæller han og tilføjer: "De har talt med en række eksperter, og synspunktet er, at dette er den næste fase for at tage deres brand virkelig globalt."

Og de er ikke alene. Faktisk har de tilsluttet sig sangeren Justin Bieber og berømtheden Paris Hilton, der også har sluttet sig til det såkaldt metaverse.

Parret, er allerede i gang med at snakke med Pax.World for at kunne lancere næste fase af deres brandforretning.

Så hvordan kommer det til at fungere?

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

En digital verden, der minder om vores og så alligevel ikke

For at komme ind i denne virtuelle verden tager brugerne et headset på. Herefter klikker man sig ind i et program på internettet og bliver derefter ført over i den virtuelle verden.

Denne verden ligner vores, men er dog markant anderledes, i det den jo ikke er fysisk, men i stedet er digital.

Ofte vælger man også en figur, lidt ligesom når man spiller matador. Forskellen dog, at der er muligheder for at tilpasse sin karakter. Man kan skifte hudfarve, højde, og endda størrelsen på næsen eller øjnene.

Pengene er også anderledes. Her betaler man ikke kontant, men bruger ofte såkaldte Bitcoins, der er en slags digital valuta, hvor man med sit dankort køber nogle point, som man så bruger derinde.

Men mon ikke, der går nogle år, før det kommer til at blive udbredt.