Meghan Markle afslører: Paladset ville ikke lade hende invitere niece til bryllup

Royalt

09/12/22 | 06:00

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Selvom hun var som en lillesøster måtte hun ikke komme med til brylluppet

Paladset fortalte Meghan Markle at hun ikke måtte invitere sin niece til sit kongelige bryllup med prins Harry, sagde hertuginden af ​​Sussex i den nye Netflix-dokuserie Harry & Meghan.

Det skriver Buzzfeed

Meghan sagde, at hun og Harry blev rådet til ikke at invitere Ashleigh Hale, datter af Meghans fars halvsøster Samantha Markle, til deres bryllupsceremoni, på trods af tætheden mellem tante og niece.

Beslutningen blev truffet, sagde Meghan, på grund af Samantha Markles konstante kritik i den britiske presse. 

Var en del af folkets kriti

"Hvordan forklarer vi, at denne halvsøster ikke er inviteret til brylluppet, men at halvsøsterens datter er?" spurgte Meghan. "Så med Ashleigh var vejledningen på det tidspunkt, at hun ikke skulle komme til vores bryllup."

Hun talte om det svære telefonopkald med sin niece.

"Jeg sad i bilen med [Harry], og jeg ringede til hende, og jeg havde hende på højttalertelefon, og vi fortalte hende, hvad vi var blevet rådet til, og hvorfor denne vurdering blev foretaget, og - og det er smertefuldt."

Beslutningen om at udelukke Hale fra festlighederne fik i sidste ende konsekvenser: Meghan blev kritiseret i pressen for ikke at invitere nogen af ​​sine slægtninge fra sin fars side af familien.

Var som en lillesøster

Det var særligt smertefuldt, sagde Hale, fordi hun var blevet adopteret af og opdraget af sine bedsteforældre (som hun omtalte som sine forældre), og hendes forhold til Meghan var meget tættere end hendes forhold til Samantha Markle.

"Jeg tror, ​​jeg sagde, at jeg var såret på et eller andet niveau, men jeg forstod, hvor det kom fra," sagde hun med tårer i øjnene."

Forholdet mellem tante og niece begyndte, da Hale rakte ud for at genoprette forbindelsen til sin mors familie.

"Jeg kan huske, at min far sagde til mig, Samantha fandt sin datter," sagde Meghan.

De to begyndte at e-maile og dannede hurtigt et bånd, hvor de snart talte med hinanden "flere dage om ugen" og tog på ferie sammen.

"Jeg tror, ​​hun påtager sig mange roller for mig," sagde Hale. "Der er et søsterelement. Der er noget moderligt. Hun er den bedste ven."

Meghan var enig i sin nieces vurdering. "Jeg tror, ​​vi begge længtes efter det samme," sagde hun. "Jeg ville have en søster, og hun var som en lillesøster."

Prøvede at tale mor fra det

Meghan understregede, at hun ikke tænker på Hales mor som en søster og aldrig havde gjort det.

"Jeg kan ikke huske, at jeg så hende, da jeg var barn, hjemme hos min far, hvis og hvornår de ville komme. Og sidste gang, jeg så hende, som jeg husker, var, da jeg var i begyndelsen af ​​20'erne. Jeg havde ikke haft et nedfald med hende. Vi havde ikke nærheden til at kunne have [en nedfald]."

Hale sagde, at hun forsøgte at tale sin mor fra at angribe Meghan i pressen, men i sidste ende mislykkedes.

"Efter nyheden [om Harry og Meghan dating] først kom ud, begyndte Samantha ret hurtigt at sige en masse vrede ord om Meg til mig," sagde Hale og fortsatte:

"Vi holdt op med at snakke. Nogle mennesker kan du bare ikke ræsonnere med."