Hund finder lille væsen i græsset: Pludselig sker der noget utroligt, og dens reaktion får os til at smelte

Kæledyr

06/06/2023

Foto: Youtube
Foto: Youtube

Skrevet af Magnus Møller

Det er ingen nyhed, at vores kæledyr kan få os til både at grine og græde. Det er selvfølgelig bedst, når vi oplever noget positivt, og det er endnu bedre, når vi fanger det hele på kamera.

En dag fandt Abbey sammen med sin hund en uventet beboer i græsset, og hundens reaktion var virkelig overraskende. Faktisk var Millies opførsel så bemærkelsesværdig, at hun straks filmede det og derefter delte det på internettet.

Hunden blev først forskrækket, men hendes efterfølgende reaktion forbløffede hendes ejer.

Det virkede eller som en helt almindelig morgen. Her luftede Abbey sin hund, labradoren Millie. Efter et stykke tid bemærkede Abbey, at Millie stirrede intenst ned i græsset foran sig. Hun ville ikke flytte sig, uanset hvor meget Abbey kaldte på hende. Derfor gik Abbey hen for at se, hvad der interesserede hende så meget.

Og fundet overraskede endda ejeren selv.

Der lå en forladt egernunge i græsset. Abbey forsøgte at jage Millie væk, men Millie var meget nysgerrig og ville ikke flytte sig fra egernungen.

Abbey tog til sidst egernungen med hjem, og i flere dage ventede de to sammen med deres hund på, at dens mor ville komme tilbage efter den forladte unge.

Abbey besluttede sig til sidst for at beholde egernungen og for at tage sig af den, indtil den var i stand til at vende tilbage til naturen.

Spørgsmålet er, om den tid nogensinde kommer.

Efter noget tid blev Millie og den lille egernunge uadskillelige og tilbragte mange timer sammen.

Under legen overvåger Abbey de to aparte legekammerater for at undgå situationer, hvor en af dem kunne komme til skade.

Hun er dog blevet overrasket over, hvor hensynsfuldt og forsigtigt hendes hund opførte sig over for egernet.

Derfor besluttede hun sig for at filme deres leg med sin mobiltelefon og dele den med verden på sociale medier. På kort tid fik videoen over en million visninger.