Hund måtte trøstes efter ”traumatisk” oplevelse: Årsagen får dig til at grine

Kæledyr

05/6/23 | 12:08

Foto: TikTok/Skærmbillede/tiggystongue
Foto: TikTok/Skærmbillede/tiggystongue

Skrevet af Charlotte Friis

Da den lille Pomeranian Tiggy i sidste uge blev udsat for en ”traumatisk” oplevelse, måtte hendes ejer efterfølgende trøste hende i 35 min. Læs den søde historie nedenunder.

Havde en svær start på livet

Tiggys ejer, den 32-årige marketing freelancer Fern Atkinson, fortæller, at Tiggy havde fået en hård start på livet, da hun hos sine tidligere ejere var blevet brugt som masseavlshund. Tiggy brugte derfor al sin tid indendørs og har fx aldrig været på græs.

Da Atkinson overtog Tiggy, besluttede han derfor, at hun skulle behandles som en prinsesse, og han gør derfor alt i sin magt for at sikre, at Tiggy får det bedste af det bedste.

Det var da også derfor, at Atkinson i sidste uge besluttede, at Tiggy skulle have et bad. Undervejs tog Atkinson en kort film af Tiggy, der mest af alt ligner en druknet mus.

 Klippet gik herefter viralt og er indtil videre blevet set af små 250.000.

Måtte trøstes efterfølgende

Selvom badet altså skulle have været et forkælende element, blev det dog alt andet end det. Klippet, som Atkinson lagde på nettet, slutter nemlig med, at man ser ham sidde i en stol med Tiggy, der er pakket ind i et blødt håndklæde.

Sådan måtte de faktisk sidde i 35 min., før Tiggy var kommet sig oven på oplevelsen og var klar til at møde verden igen.

Atkinson er da nu også blevet klar over, at det altså ikke er et bad, der skal bruges til at forkæle Tiggy.

Racen Pomeranian

Racen Pomeranian er den mindste af spidshunderacerne. Racen er klassificeret som en dværghund pga. sin størrelse. Hunden vejer 2-4 kg. og er 20 cm. høj. Racen er meget munter og har stor selvtillid på trods af dens ringe størrelse.

 

 

Foto: TikTok/Skærmbillede/tiggystongue

Foto: TikTok/Skærmbillede/tiggystongue