En hund efter våde varer: Ejeren måtte bære den stædige hund fra pubben

Kæledyr

04/6/23 | 08:02

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

7-årige Grenson var stukket af for at besøge en lokal pub, hvilket endte i, at han måtte bæres ud.

En vovse, der tilsyneladende er ret glad for en tur på pub, er blevet fanget på kamera, hvor den trækker sin ejer ind på den lokale beværtning og nægter at rokke sig.

Det skriver Mirror

Kate Torney havde været ude at gå sin Airedale-terrier Grenson rundt i centrum af Exeter, da den 7-årige hund forsøgte at komme ind på sportspubben, The Stand Off.

Ville ikke hjem

Advokaten Kate, 41, kan ses trække Grenson i halsbåndet i et desperat forsøg på at få ham til at rokke sig, til stor morskab for klukkende tilskuere.

Beslutsomme Grenson plopper derefter bagpartiet ned midt i døråbningen, mens Kate stryger ham over hovedet for at prøve at få ham til at bevæge sig, trækker i hans snor og trækker ham væk langs fortovet.

Ved at nægte at give efter så let kan Grenson ses kaste sig dramatisk ned på gulvet adskillige gange, hvorefter Kate endte med at bære ham halvt væk og tvang den til at trisse væk fra pubben på bagbenene.

Ifølge Kate har hun taget Grenson på nøjagtig samme gåtur ved mange lejligheder, og hun regner med, at han højst sandsynligt blev fristet af "en masse gode lugte".

Er det mandens rute?

Så vidt hun ved, har Grenson aldrig placeret så meget som en eneste pote inde i The Stand Off, hvilket fik mange til at spøge med, at den stædige hund havde "afsløret sin anden halvdels rigtige destination" på gåture.

Et to-minutters klip af Grensons protest er siden gået viralt og har fået mere end 1,9 millioner visninger, 78.000 likes og 1.500 kommentarer på TikTok.

En person jokede: "Hvis han stopper ved bookmakeren, vil der være et helvede for hendes bedre halvdel."

En anden lo: "Så nu ved vi alle, når din bedre halvdel siger, at de går en lang tur, så er dette den rigtige destination."

Kate fra Exeter, Devon, sagde: "Han har faktisk aldrig været inde på den pub - så vidt jeg ved. Hvis min mand tog ham med på pubben i hemmelighed - ville det være ret sjovt, hvis det var tilfældet, men nej.

"Han går jo på andre værtshuse, som han godt kan lide, så han tænkte nok bare 'det her er et dejligt sted med en dejlig atmosfære. Det er et sjovt sted med mange gode lugte'.

Han er en klovn

"Det er nok alle folkene derinde, som er interesserede i at se ham, og han kender den respons, han kommer til at få fra mig. Halvdelen af det er at spille et spil med mig, det er jeg sikker på."

"Jeg kan ikke tage ham op og gå med ham så let, men for at være ærlig, så nyder jeg virkelig komedien. Jeg nyder de øjeblikke, han er en klovn. Han kom ret glad hjem efter det og travede bare hjem."

"Han var ikke stresset eller tørstig, han er bare en omgængelig hund. Han elsker mennesker. Han er en stædig dreng, og enhver, der har en Airedale, ville sige det samme, de har deres eget sind og er meget bevidste."

"Du er bare nødt til at spille med på det. Han kan lide at gøre mig forlegen."

Efter at have set de lårklaskende optagelser, har ejerne af The Stand Off lovet at forkæle Kate med en gratis middag, med en saftig bøf på tilbud til 'stjerne' vovsen Grenson.

Medejer Matthew Reynolds sagde: "Når vejret ikke er dårligt, er det rart at have dørene åbne. Mine daglige ledere og nogle lokale sad ved baren, og hunden besluttede bare, da den gik, for at holde en stand-off ude for The Stand Off.

"Alle grinede. Vores manager sagde 'bare bring ham ind'. Pubben grinede meget. Vi vil prøve at nå ud for at finde ejeren og tilbyde hunden en hundemiddag efter eget valg på os, uanset hvad det vil koste."

"Selvfølgelig vil vi også tilbyde ejeren et måltid. For at få stjernen fra showet til at komme ind og spise middag på os, uanset om det er bøf eller hvad hunden nu kan lide, vil vi have det lidt sjovt med det."