Hunden kæmpede desperat for sit liv: Var bundet til en bro og hang med hovedet i et reb

Kæledyr

03/6/23 | 11:47

Foto: Polsk politi
Foto: Polsk politi

Skrevet af Magnus Møller

Hunden blev dømt til døden, da nogen efterlod den overladt til sin egen skæbne, bundet til en bro. Her hang hunden med hovedet nedad og havde ingen muligheder for at hjælpe sig selv.

Nogle mennesker har så meget grusomhed og ondskab i sig, at de nogle gange er i stand til at gøre ting, du ikke engang kan forestille dig.

Det får dig til at spørge dig selv, hvordan sådanne tanker overhovedet kan komme ind i nogens hoveder.

Hvor kommer al den had egentlig fra? Især når offeret er en forsvarsløs sjæl, der ikke kan hjælpe sig selv. F.eks. et dyr eller et barn.

En polsk politipatrulje var på vej tilbage til stationen, da de bemærkede en hund, der hang fra en bros rækværk. Den var bundet fast med et reb, og dens krop hang livløst i luften.

De besluttede sig straks for at gribe ind. Ved ankomsten analyserede de straks hundens tilstand. De fandt ud af, at den var i en meget dårlig stand. Den var så tynd, at dens knogler næsten var synlige, og så var den besvimet. Dette øgede ikke chancerne for, at hunden ville overleve denne begivenhed.

Det viste sig senere, at rebet om dens hals var bundet meget stramt, så den ikke kunne befri sig selv. Den var derfor afhængig af forbipasserendes hjælp, hvis den ikke skulle dø.

Heldigvis kom politiet forbi. Hundens tilstand blev stabiliseret, og den blev overdraget til en dyrlæge. Dyrlægen sagde, at dyret var meget bange, men efter noget tid kom hunden sig og spiste noget mad og drak vand. Mirakuløst skete der ikke noget mere alvorligt med hunden.

Hvis du vil af med din hund, så er løsningen i hvert fald ikke en sådan. Der er mange måder, hvorpå du kan komme af med din hund på en måde, som er god for hunden, og måske andre familier. Du kan altid tage fat i lokale dyreværnsforeninger, hvis du er i tvivl.