"Jeg føler mig 20 år yngre": Mand i tårer efter vild forvandling

Foto: TikTok @novocabelohair
Foto: TikTok @novocabelohair

Skrevet af Emil B.

Al på 42 år kunne tydeligvis ikke tro sine egne øjne, da han så sit nye hår efter hans mirakuløse forvandling.

Al, 42, havde lidt af hårtab i at par år og fandt ud af, at hans tynde lokker havde påvirket hans selvtillid, så han besluttede at gøre noget ved det.

Det fortæller Daily Star.

Han nåede ud til Rob Wood, ejeren af ​​Novo Cabelo Hair, for at få en makeover. Rob viste Al's hårtab rundt om hovedet og fortalte på: "I løbet af de sidste par år har han virkelig kæmpet med selvtillid og identitet, så han vil have et hårsystem til at bringe den gamle Al tilbage.

Så gik Rob i gang, mens han fortalte om sit arbejde: "Først dækker vi spejlet til, så han ikke kan se noget, og vi går direkte på arbejde. Ryd op i siderne, klargør hovedbunden og påfør systemet." 

Rob gav derefter Al en trimning og føntørring for at sætte håret, før han afslørede det nye look til sin kunde: "Sexet hårgrænse. Tjek. Lad os nu se, hvad han synes."

Blev helt rørstrømsk 

Al kunne ikke tro sine egne øjne, da han så forvandlingen. Han udbrød: "Åh min Gud! Det ser utroligt ud. Åh, hvor er Alvin blevet af?" sagde han, inden han kørte hænderne gennem sit foryngede hår og kaldte det "f***ing crazy". Også Rob blev set smile fra øre til øre, da han så Als reaktioner.

Men brugerne blev ligeledes rørte af at se, hvordan Al reagerede på det. En seer sagde: "Det er så svært at beskrive som en mand, når du mister dit hår, og hvordan det får dig til at gemme dig væk! Det er helt utroligt!"

En anden sagde: "Åh min Gud! Fantastisk, han ser yngre ud, men ligner en anden mand. Genialt!"

En tredje sagde, at Al er blevet forynget med 15 år på få sekunder takket være hårsystemet.