Pensionist vinder i Lotto for anden gang: "Hvis jeg var yngre havde jeg nok købt en bil"

Generelle nyheder

18/03/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

For over 10 år siden vandt han 82.000 nu er ramte han millionen

Når man er en helt almindelige pensionist, der er vant til at klare sig til dagen og vejen uden de store armbevægelser, så er det voldsomt, når der med et går 1.001.681 kroner og 40 øre ind på kontoen.

En af 10 anpartsspillere

Det kan en ældre herre fra Storkøbenhavn snakke med om. Han var en af de 10 heldige Lotto-spillere, der var med i det anpartsspil, som for nyligt vandt hovedgevinsten i Lotto.

”Lige pludselig, så var den der sgu! Så bliver man lidt paf,” siger manden, som godt vil være anonym. Han fortæller, at han endnu ikke har store planer om at bruge pengene: For han vil nemlig gerne have, at de holder lidt længere end sidste gang, han vandt:

”For 10-20 år siden vandt jeg 82.000 kroner i Lotto, men de er væk nu. Der var jeg jo også noget yngre, ikke? Der brugte man lidt flere penge, men det var da også dejligt dengang,” siger han med et grin.

”Haha, hvis jeg var yngre, så havde jeg nok købt en bil, men jeg skal ikke ud og købe en bil nu. Jeg har jo en bil, så det ville være at smide pengene ud ad vinduet. Nejnej, jeg skal gå og have det lidt godt i hverdagen og så skal jeg ud og rejse lidt. Og går køleskabet i stykker, eller skal min andelsbolig have en tur, så er der råd til det,” siger han – og kommer så lige i tanker om den nærmeste familie, som også skal have lidt.

Lidt til familien

”Hvis jeg kan glæde familien med lidt penge, så går det sgu alt sammen. Jeg skal ikke købe noget større – så skulle jeg have været yngre, så havde pengene også været gode at have. Så havde jeg måske købt et hus eller en lejlighed,” siger han og understreger, at det altså ikke er fordi han er sådan en af dem, der slet ikke har brug for pengene:

”Nej, jeg har da også brug for pengene nu, for jeg er jo ikke millionær… nårh jo, det er jeg! Ha! Jeg kan slet ikke forstå det,” siger han og lover til sidst, at pengene ikke bare ender med at stå og samle støv og renter på en konto.

”Jeg håber jo heller ikke, at jeg stiller træskoene lige med det samme, så jeg skal nok nå at få dem brugt,” siger han med et grin.